0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA MISIJA: Bivši trener Zvezde ponovo u Japanu

Objavljeno: 20.11.17 u 20:36

Pored Nagoje, još jedan klub želi makedonskog stručnjaka na svojoj klupi.

Nakon što je, po odlasku Miodraga Božovića, u maju po drugi put seo na klupu Crvene zvezde, da bi potom ustupio mesto Vladanu Milojeviću, Boško Đurovski se nalazi pred novim izazovom.

Kako HotSport saznaje, iskusni stručnjak se nalazi na meti japanskih klubova. Pre godinu dana je predvodio Nagoju, iz koje je otišao nakon ispadanja tima iz prve lige zbog lošije gol-razlike, ali je imao zapaženu ulogu kao tehnički direktor, pa su čelnici kluba iz grada „Tojote“ uputili novi poziv za saradnju.

Đurovski je pregovarao i sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, što mu ne bi bilo strano jer je već bio selektor Makedonije.

Ipak, Zvezdina legenda se zahvalila na pozivu uz obrazloženje da ga čeka posao u Japanu, gde pregovara sa još jednim klubom, a ako budu utanačeni detalji, uskoro bi trebalo da i zvanično dobije posao u zemlji izlazećeg sunca.

Nema dileme, Đurovski tamo ima autoritet.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter