1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA HAJKA U SRPSKOM FUDBALU: Policija diže krivičnu prijavu zbog transfera igrača BSK-a u Partizan!

Objavljeno: 20.11.17 u 21:51

Prema saopštenju MUP-a, fudbalski klub iz Borče je nakon spornog transfera oštećen za oko 10,5 miliona dinara.

Pripadnici policije počeli su novu istragu u srpskom fudbalu, a na tapetu su ovoga puta bivši rukovodioci BSK-a iz Borče, koji su prema njihovim saznanjima, zloupotrebivši službeni položaj, protivpravno prisvojili veću sumu novca i nekadašnjeg superligaša oštetili za višemilonski iznos.

Prema navodima „Mozzart sporta“, osumnjičeni, koji je za sada ostao neimenovan , se tereti da je nakon odlaska sa funkcije predsednika kluba, na svoju ruku i bez saglasnosti Upravnog odbora, potpisao aneks ugovora kojim se BSK odrekao obeštećenja koje je Partizan trebao da izmiri po dogovoru i tako klubu pričinio šteru od iznosu od 10.471.640 dinara.

U tom periodu Partizan je sa Borčancima poslovao u dva navrata, najpre prilikom transfera sadašnjeg defanzivca madridskog Alteltika, Stefana Savića u leto 2010. godine, a zatim i Dejana Babića godinu dana kasnije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter