2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT OTKRIVA: Evo šta je Piper napisao o isključenju Ajkovića protiv Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.17 u 10:08

Mnogo se prašine diglo posle isključenja Srđana Ajkovića tokom utakmice Crvene zvezde i Rada u subotu na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Crveno-beli su vodili sa 1:0 kada je sudija Petar Piper pokazao na ‘belu tačku’, a potom i isključio fudbalera Rada Srđana Ajkovića. Igrač ‘građevinara’ se posle meča žalio da ne zna zbog čega je isključen.

– Samo sam pitao čoveka ‘zbog čega penal’? On mi je pokazao crveni karton – rekao je Ajković.

Kako HotSport saznaje, fudbaler Rada je opsovao sudiju Petra Pipera. U zapisniku sa meča stoji da mu je rekao ‘Šta si to svirao, p…a ti m…..na’. To je napisao Petar Piper u obrazloženju odluke. Da li će se oglasiti sudijska komisija…

(Izvor: YouTube/AM Video7S)

0
0

2 Komentara

  1. Kokezi bi bolje bilo da ne sere u nase dvoriste.Zvezda bi pobedila i da je protiv Borca i Rada izvela omladince.A to sviranje penala i davanje kartona gde smo mnogo dominantniji je sarena laza za one ciji iku ne prelazi dvadeset.Znamo mi zvezdasi sto se to radi.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi zvezdasi imate iq u minusu, vama i kada se pomaze to predstavljate kao zaveru protiv vas. Da ne bude da sam pristrasan pomaze se i jednom i drugom klubu vec 50 godina.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter