8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BELGIJANCI PIŠU: Stiže prva milionska ponuda za Ričmonda Boaćija! (FOTO)

Objavljeno: 20.11.17 u 22:57

Ako je suditi prema pisanju medija u Belgiji, Anderleht neće žaliti novac da u svoje redove ove zime dovede Ričmonda Boaćija!

Belgijski portal „Fudbal Premijer“ objavio je da je Anderleht zainteresovan za usluge reprezentativca Gane, koji je na meču protiv Rada postigao četiri gola.

Takođe, mediji u Belgiji navode da je nakon ovog meča cena napadaču Zvezde dodatno skočila, pa očekuju da Anderleht reaguje zvaničnom ponudom, kako ga ne bi pretekla neka od bogatijih ekipa koje se u poslednje vreme sve češće spominju kao zainteresovane „strane“.

Boaćijeva cena bi mogla dodatno da skoči, ukoliko i protiv BATE Borisova bude „na nivou“ i pomogne crveno-belima da dođu do evropskog proleća.

 

0
0

8 Komentara

  1. Ovi grobari sto pricaju o patkama I o ostalim glupostima,pojma nemaju o fudbalu.Boaci je spic koji je stigao cak do Juvea,a s njima se ne potpisuje ugovor ukoliko nisi skautiran makar dvije god,I to ne skautiranje kakvo rade zvezda I partizan,nego na mnogo sirem nivou,dje se osim igrackih I fizickih predispozicija,skautira I njegovo psihicko,pa cak I socijalno stanje,I dje se gleda dal on moze da igra za tako veliki klub koji igra svakog vikenda pod pritiskom.Boaci svojom tehnikom,brzinom,nesebicnom igrom,pravovremenim utrcavanjem,skokom,duel igrom zasluzuje da igra za jake klubove,da jos realizuje I svaku sansu zavrsio bi na kraju u celziju,a zvezda bi ga prodala za 20 mil…sobzirom da to nije slucaj ,pocice u neki jaci nemacki,francuski,belgijski ili ruski klub za 8-10 mil,I to je realnost,ali to ne umanjuje cinjenicu da se radi o jako dobrom igracu…a to sto su grobari zavidni ili sto se ne razumiju u fudbal je druga prica

    0
    0
    Odgovori
  2. Obozavam kada citam komentare ovih fudbalskih neznalaca….Boaci je za tri klase bolji od svakog fudbalera u ligi a za ulogu u ligi UEFA dao je mnogo veci doprinos odvlacenjem igraca nego licnim, ali u Srbiji ima 7 miliona trenera nazalost…

    0
    0
    Odgovori
  3. Cista novinarska patka nabijanja cene,fudbaleru koji ne vredi toliko,pogledajte kakve je golove postizao servirane na tacni i iz penala,smesan igrac kao i njegova frizura.

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno, da je ovo novinarska patka! Pred utakmicu sa Čelzijem u Londonu je atmosfera bila došla do usijanja, od mnogobrojnih najava o tobožnjem interesovanju za Boaćija. Kao traži ga Čelzi, Arsenal, Borusija, te stoje u redu za njim Stouk Siti, Njukasl, Ajntraht, Hamburger?! I desila se utakmica u Londonu u kojoj je Boaći bio najlošiji akter, gde apsolutno ništa nije pokazao. I pale su tenzije. Ne piše se više o tobožnjem interesovanju za Boaćija, iz Engleske i Nemačke. Sada je ovim spin majstorima dobro i tobožnje interesovanje belgijskog Anderlehta. Samo što ne pišu o interesovanju za Boaćija od italijanskih klubova, ali ovi spin majstori dobro znaju da je Boaći u Italiji bio rezerva pune 4 godine i da je kao rezerva, sa tribina, došao iz drugoligaša Latine! Na kraju, ovaj strelac-kapitalac će otići u Moldaviju, Kazahstan ili u II ligu Kine. To je njegov nivo!

      0
      0
      Odgovori
  4. U tekstu, Strahinje Nikolića „BELGIJANCI PIŠU: Stiže prva milionska ponuda za Ričmonda Boaćija!“, objavljenom danas, 21.novembra, o.g., kao šlagvort stoji: „Boaćijeva cena bi mogla dodatno da skoči, ukoliko i protiv BATE Borisova bude „na nivou“ i pomogne crveno-belima da dođu do evropskog proleća.“
    Videli smo Boaćija u dve utakmice protiv Arsenala i Batea, u Beogradu, gde je njegov učinak bio prilično neprepoznatljiv, jer nije postigao golove i gde je ostavio jako loš utisak. Uporediti njegov učinak protiv nejakog i nesrećnog Rada, gde je davao golove iz penala i sa gol linije i ove utakmice u Ligi Evrope, je nemoguće, jer Liga Evrope je isuviše složeno takmičenje za njegove limitirane mogućnosti, što će dokazati i ove dve preostale utakmice protiv Batea, u Borisovu, i protiv Kelna, u Beogradu, gde se neće videti na terenu. Verujem da je mladi Joveljić, već sada, kada nije odigrao ni jednu utakmicu za prvi tim, za tri klase bolji napadač od Boaćija a Joveljić ne može dobiti šansu zbog Boaćija!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne palite naivne! Prvo, Anderleht nije bogat klub i ne dreši kesu sa milionskim iznosima a drugo, Boaći je golove postigao protiv slabog i desetkovsnog Rada, jedan od toga iz nepostojećeg penala, s ostale servirane na tacni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter