0
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

ZVEZDINO ČUDO OD DETETA: Napadača poput Joveljića Zvezda dugo nije imala… Još jedan nestvaran poduhvat mladog špica (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.17 u 15:31

Mladi fudbaler Crvene zvezde Dejan Joveljić već neko vreme važi za jednog od najvećih talenata srpskog sporta, a nakon današnje utakmice čini se da je jedino pitanje da li će vanserijski talenat uspeti da pretoči u kvalitet i u seniorskoj konkurenciji.

Jer, utisak je da je Joveljić takmičenje u Omladinskoj ligi – prerastao.

Joveljić je pre tri dana protiv Partizana postigao tri gola (4:1), a danas je, protiv Radničkog iz Pirota, u pobedi crveno-belih 7:2, brojao do, verovali ili ne, šest.

Iako je Radnički poslednji na tabeli, pa je nezahvalno na osnovu meča protiv njih doneti zaključak o nečijem kvalitetu, ovaj susret je poslužio isključivo kao šlag na tortu sezone koju bismo mogli opisati kao „strašna“, pošto je na prethodnih 16 utakmica Joveljić postigao trideset golova! Evo i ciframa – 30…

Ukolko nastavi sa ovakvim partijama, čini se da će Joveljić uskoro dobiti šansu da se dokaže i u prvom timu crveno-belih.

Naravno, pred njim se tek nalaze pravi ispiti i veliki izazovi, pa je prerano donositi bilo kakve zaključke, ali je sigurno da će navijači, posle još jedne blistave partije u nizu imati razloga da budu uzbuđeni kad momak rođen 1999. godine istrči na teren kao vođa navale crveno-belih.

(Youtube/Crvena zvezda)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter