0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Bogat nedeljni program širom Evrope, Grobari u ranom terminu gledaju ka Ivanjici

Objavljeno: 19.11.17 u 08:50

Koliko samo danas ima direktnih prenosa sa utakmica širom ‘starog kontinenta’, teško ih je i nabrojati.

Krenućemo od, za srpsku javnost, najvažnije. Fudbaleri Partizana već od 13 sati igraće u Ivanjici protiv Javor Matisa meč u okviru Superlige Srbije, poslednji pred, za crno-bele, utakmicu sezone protiv Jang Bojsa u Ligi Evrope.

Susret između Javora i Partizana će, kao što ste i navikli, biti prenošen na prvom kanalu TV ArenaSport.

Od 14:30h gledaćemo derbi holandskog prvenstva između velikog iznenađenj Cvolea i lidera PSV-a. Taj susret biće na drugom kanalu SportKluba.

Italijansku Seriju A ćemo ponovo pratiti na kanalima TV ArenaSport od 15 sati, a možda najinteresantniji dueli biće Sampdorija-Juventus (AS 4) i Torino-Kjevo (AS 1).

Navijači Partizana će takođe ispratiti ishod derbija švajcarskog prvenstva između Jang Bojsa i Ciriha od 16h na SportKlubu 3.

Kada se radi o Premijer ligi, od 17h gledaćemo meč Votford-Vest Hem, u Primeri će interesantno biti u duelima Las Palmas – Levante (18:30h, SK 3) i Atletik Bilbao – Viljareal (20:45h, SK 3).

Svakako ne zaboravite finale završnog Mastersa u Londonu kojom se zatvara ovogodišnja teniska sezona, a u njemu će se sastati Grigor Dimitrov i David Gofan. Taj susret počinje u 19 sati na prvom programu SportKluba.

Danas je dan i za američki, pa ćemo tako biti u prilici da gledamo tri derbija kola u NFL-u, kao i duel NBA lige između Toronto Reptorsa i Vašington Vizardsa.

Evo kompletne veoma bogate ponude sportskih dešavanja za nedelju, 19. novembar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter