Čini se da se srpski fudbal od danas nalazi na još jednoj lestvici niže.

Povezane vesti

U Subotici se odigrao jedan veoma čudan meč a glavni akteri su bili fudbaleri Borca.

Oni su gostovali Spartaku i u najmanju ruku nisu bili zadovoljni suđenjem Milana Ilića. Gosti su poveli sa 1:0, da bi Spartak preko penala stigao do izjednačenja. Taj jedanaesterac je doneo dva isključenja Borcu, i to zbog prigovora jer su gosti smatrali da nije bilo razloga za najstrožu kaznu.

Nakon pomenuta dva crvena kartona, a pre nego što je penal izveden, gosti su se povukli sa igrališta i prekid je trajao nekoliko minuta. Potom su kasnije ušli na teren na početku drugog poluvremena i seli na travu. Golman gostiju Vladimir Bajić je svaki put kada dobije loptu ispucavao van igrališta, a neretko preko tribina.

Uzrok svemu tome bilo je suđenje Ilića kojim nisu bili zadovoljni igrači Borca.

– Ovo je sramota našeg fudbala, a sudijska odluka nije ništa do izrugivanje. Dva crvena kartona… Zašto, pitam se, a i svi smo to učinili na terenu. Gde smo došli, to vidimo a da moji saigrači to nisu zaslužili, to se iz priloženog vidi. Pa smejali smo se svemu i na terenu, iako situacija nije smešna, već žalosna. Ko je gledao, podeliće utisak, ko nije, neka pogleda i dobro razmisli. Kome to treba, rekao je Vladimir Bajić, čuvar mreže Borca.

(Izvor: YouTube/Sportnetwork TV)