0
Domaći fudbal

PRAVO JE VREME: Đukić, Jevtović, Pantić i Ostojić šalju važnu poruku za Grobare (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.17 u 11:53

Crno-beli su organizovali novu akciju davanja krvi, kojom bi i navijači mogli da budu i te kako zadovoljni.

‘Zajedno možemo sve’, slogan je akcije dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji FK Partizan i Instituta za transfuziju krvi Srbije.

Ono što je posebno ističe jeste pogodnost da će svi davaoci krvi na poklon dobiti besplatnu ulaznicu za severnu tribinu za predstojeću utakmicu Lige Evrope između Partizana i Jang Bojsa, koja se igra na stadionu u Humskoj u četvrtak 23. novembra 2017. godine od 21.05 časova.

Davanje krvi obavljaće se u prostorijama restorana stadiona Partizan, Humska 1. (restoran ispod istočne strane ) u ponedeljak 20. novembra od 10.00 – 18.00 č.

– Sve davaoce molimo da:

– dođu naspavani
– ne konzumiraju alkohol 24 časa pre dolaska
– obavezno doručkuju.

Znamo koliko je ova utakmica važna za naš tim, a ujedno koliko je vredan svaki ljudski život koji ćeš baš Ti spasiti na ovaj način.

Zato te očekujemo i u ponedeljak i u četvrtak – saopštili su iz Partizana, a u promotivnom videu navijače su pozvali trener Miroslav Đukić i igrači Marko Jevtović, Danilo Pantić i Bojan Ostojić.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter