0
Domaći fudbal

LEPA POSETA U HUMSKOJ: Stadion Partizana je danas zablistao posebnim sjajem (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 19.11.17 u 00:20

U posetu šampionu Srbije danas su obasjali dečiji osmesi i graja mališana sa Kosova i Metohije iz FK Gračanica.

Klinci iz škole fudbala FK Gračanica danas su posetili trofejnu salu stadiona Partizana i obišli tribine zdanja u Humskoj, slikali se na gotovo svakom koraku i slušali o velikim uspesima ‘parnog valjka’.

Njih je pored kolega iz Omladinske škole FK Partizan Marka Ranevskog i marketing menadžera Atile Hasanagića, dočekao generalni direktor kluba Miloš Vazura.

− Poznato je da FK Partizan neguje prave vrednosti, gde se trudimo da decu odmalena usmerimo na bavljenje sportom i poštovanje tradicije i kulture svog naroda. Ovo nije prvi put da smo ugostili decu Kosova i Metohije, ali i drugih krajeva naše zemlje, koja kroz ovaj vid druženja i komunikacije dobijaju dobar temelj za dalje obrazovanje i sportski razvoj. FK Partizan kao društveno odgovorna institucija i klub sa tradicijom dugom 72. godine, uvek je tu da svojim primerom podseti da su deca naša budućnost, koju odmalena trebamo usmeravati i negovati − kazao je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Posle obilaska stadiona i južne tribine mališani su se u pratnji direktora škole fudbala Gračanica Dejana Krstića, generalnog sekretara Traje Jovanovića, trenera Dejana Mirića, Miloša Jevtića i Miroslava Stevića, uputili na SC Partizan − Teleoptik gde su raspoređeni u četiri generacije odigrali prijateljski meč sa vršnjacima iz Omladinske škole Partizana − 2005, 2006, 2007 i 2008. godišta.

Dečaci iz FK Gračanica biće gosti Partizana i sutra, 19. novembra.

– Partizan, jedna porodica! – poruka je koja je danas poslata iz Humske.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter