1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OFANZIVA PARTIZANA: Ništa od Sume, crno-beli sa dva napadača protiv Javora (SASTAVI)

Objavljeno: 19.11.17 u 12:19

Javor Matis i Partizan od 13 časova igraju meč 17. kola Superlige Srbije na stadionu kraj Moravice u Ivanjici.

Iako misli svih u Humskoj lete ka četvrtku i utakmici godine za Partizan protiv Jang Bojsa, moraće danas kako znaju i umeju izabranici Miroslava Đukića da savladaju Javor u Ivanici i tako naprave uvertiru pred bitku za proleće u Evropi.

Ponovo je bilo promena u sastavu. Na gol se vraća Vladimir Stojković, u sredini će suspendovanog Evertona Luiza zameniti Danilo Pantić, a na krilo se vraća Marko Janković, posle majstorije u sredu protiv Rada u Kup utakmici.

Tim Javora izlazi u najjačem mogućem sastavu, sa opreznom formacijom i samo jednim napadačem, ali i lucidnim Eliomarom i ostalima iza najisturenijeg Ivanovskog.

JAVOR – PARTIZAN (13.00)

Stadion kraj Moravice
Sudija: Bojan Nikolić

JAVOR: Đogatović – Terzić, Kornelijus, Kolaković, Amanović – Mitošević, Karišik – Eliomar, Milanović, Sević – Ivanovski.

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, N.R. Miletić, Mitrović, N.G. Miletić – Pantić, Jevtović, Tošić, Janković – Tavamba, Ožegović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter