3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISTORIJA SE PONAVLJA: Dugo Zvezda nije imala moćniji napadački tandem! (FOTO)

Objavljeno: 19.11.17 u 09:30

Boaci 18, Pešić 16 – po broju golova ove sezone na tri fronta u crveno-belom dresu.

Baš su se dva napadača uklopila u mašineriju Crvene zvezde, što su juče demonstrirali protiv Rada (6:1) i po broju golova ove sezone na tri fronta učinak njih dvojice je – Ricmond Boaći – Aleksandar Pešić 18:16.

Ovako sjajni tandem golgetera je ukomponovao trener Vladan Milojević, a u klubu svakako trljaju ruke pošto imaju šta da ponude Evropi za prodaju u budućnosti. Ganjanin je nastavio da rešeta, a posle adaptacije Nišlija je postao najbolji strelac šampionata (12:10).

FOTO: STARSPORT

Nije tajna da je posle Tuluza i Atalante krenuo uspon bivšeg mladog reprezentativca Srbije i plaćanje obeštećenja od 750.000 evra, među najskupljima u istoriji kluba će se isplatiti u svakom pogledu.

Boaći je mesecima pod lupom iz Evrope i profit je svakako zagarantovan, kada se odluče za rastanak.

Navijači obožavaju strelce, a oni ‘žive’ za golove i uspehe ekipe. Ovaj tandem je uspešan kao nekada Pantelić-Žigić iz bliske prošlosti. Pred naslednicima je još izazova i sada se okreću rušenju BATE Borisova u četvrtak u Belorusiji.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter