12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I DALJE JE U ŠOKU: Evo šta je vezista Rada rekao sudiji, pa je dobio direktan crveni karton!

Objavljeno: 19.11.17 u 11:06

Ako mu je verovati na reč, onda je krajnje čudna odluka arbitra Petra Pipera da mu dodeli direktan crveni karton.

Pre samo četiri dana u meču protiv Borca na startu meča videli smo direktan crveni karton za Čačane zbog prigovora, a juče smo u meču Crvene zvezde i Rada takođe videli sličan scenario nakon dosuđenog penala za crveno-bele.

Naravno, kasnija pobeda Zvezde od 6:1 potvrdila je da nema govora o tome ko je zaslužio tri boda, ali su odluke iz 20. minuta dale povoda gostima sa Banjice da se posle meča oštro pobune zbog suđenja arbitra Petra Pipera.

Igrač koji je isključen zbog prigovora je Srđan Ajković. Gledajući sa tribina ili kraj malih ekrana nikome nije bilo jasno zbog čega je dobio direktan crveni karton, a posle utakmice je otkrio šta je zapravo rekao arbitru.

– Samo sam pitao čoveka ‘zbog čega penal?’ i on mi je pokazao direktan crveni karton – rekao je Ajković posle meča.

Da li je bio sporan penal?

– Ne znam, ne bih u to ulazio, ja bih samo o mojim stvarima. Ovo je nemoguće da bude crveni karton. Pitaš čoveka zbog čega ‘zašto’ i da mi da crveni karton. Strašno! – u šoku je Ajković.

0
0

12 Komentara

  1. Zbog cega? Ja cu ti reci. Zato da bi se opravdali golovi u 97 minuti za partizan et zasto. I da bi kvarili igru zvezde. Jer bi mi onako pobijedili, zato sto smo najkvalitetniji tim u srbiji trenutno. Vidit ce se na derbiju hvala bogu. Nek partizanu dadnu 2 gola prednosti nije bitno. Ali ovo je sramota za srpski fudbal, treba prijavit uefi ili kako god, ali ovako vise ne ide.

    0
    0
    Odgovori
  2. Rekao je: „zbog cega penal“ , i onda pocastio sudiju najsocnijim psovkama…Jednom treba da se stane na put divljackom obracanju sudijama, iz ma cijih usta dosla…

    0
    0
    Odgovori
  3. Ili ovaj novinar izmislja pricu ili ovajj igrac laze pa njh barem sestorica bili su pre njega oko sudije svi su pitali zbog cega penal i niko nije dobio ni zuti karton ….prava istina da je sudiji psovo majku…e pa psuj opet. .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter