0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRI BODA: Zvezda bi trebalo u ovom sastavu da izađe na megdan Radu (SASTAV)

Objavljeno: 18.11.17 u 11:29

Imperativ Crvene zvezde su tri boda protiv slabašnog ove sezone Rada, a Vladan Milojević će sigurno odmoriti nele igrače za dvoboj sa BATE Borisovim.

Prvi zadatak za igrače Crvene zvezde da nastave uspešan niz u šampionatu je danas (16) protiv Rada na stadionu “ Rajko Mitic“, a zatim da se okrenu evropskom ispitu u Belorusiji. Kako saznaje HotSport, trener Vladan Milojević je planirao da posle „produženog“ odmora na terenu budu Mičel Donald, Damjan Le Talek i Gelor Kanga, kako bi uhvatili takmičarski ritam. Vratili su se posle obavezama u reprezentacijama Ričmond Boaći, Luka Adžić, Nemanja Radonjić i Nenad Krstičić. Dva reprezentativca Srbije, koja su bila u Kini i Južnoj Koreji verovatno će sa klupe pratiti megdan sa komšijama sa Banjice, kao i zbog lakše povrede Slavoljub Srnić.

Poverenje na desnom boku imaće Nemanja Milić, pored Mičela Donalda trebalo bi da bude Uroš Račić, a pored razigranog strelca i pakera Aleksandra Pešića za golove će biti zadužen Ričmond Boaći. Sitna rotiranja su postala tradicija kada se vodi bitka na tri fronta sa velikim ambicijama.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Le Talek, Rodić – Donald, Račić, Kanga, Milić – Pešić i Boaći.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter