0
Evropske lige

‘RATNO STANJE’ U MADRIDU: Benzema namerno i surovo napucan u glavu, Ramos dobio kopačku u nos! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.17 u 22:15

Pršti sve na novom stadionu ‘Vanda Metropolitano’, golova nema, ali daleko od toga da nismo gledali zanimljivu utakmicu do sada.

Kao što se očekivalo u derbiju Madrida, više varnica ima na sredini terena i u duelima igrača nego što smo videli šansi i golova. Oba tima se trude da pokažu drugoj ekipi ko je gazda prestonice, ali potpuno neopravdan je način na koji je to učinio Korea.

Najbolji strelac Atletika je u 19. minutu vrlo podlo iskoristio momenat u kom je Karim Benzema ležao na zemlji, a lopta mu pala pravo na nogu, odakle ju je poslao direktno u glavu Francuza.

Arbitar, što je još čudnije, to nije kaznio čak ni žutim kartonom, mada je zaista bio nesportski potez.

Ako je to bilo namerno, teško je reći da li je iz istog razloga stradao i Serhio Ramos, iako je zbog posledica ovog udarca morao na poluvremenu da završi utakmicu.

Ramos se našao u opasnoj šansi za gol pred mrežom Atletika, ali je dobio kopačku u glavu od Lukasa Ernandeza i to je ponovo prošlo nekažnjeno, a štoper Reala na klupi ni posle 25 minuta igre u nastavku ne uspeva da zaustavi krv iz nosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter