6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATA JE CIFRA 2,5 MILIONA EVRA: HotSport otkriva dva italijanska kluba koja jure Tavambu

Objavljeno: 18.11.17 u 10:25

Leandre Tavamba je eksplodirao ove sezone, te ne čudi što se klubovi iz liga ‘petice’ interesuju za snažnog Kamerunca, Partizan se pita.

Danima unazad iz Humske se spominje da postoji interesovanje iz Italije za Leandrea Tavambu. Odličan učinak kamerunskog napadača, kako saznaje HotSport, zapao je za oko predstavnicima Kjeva i Đenove, koji su nekoliko puta snimali stasitog golgetera na evropskim mečevima. Prvo protiv Jang Bojsa i zatim Dinama iz Kijeva, a načelno su spremni da izdvoje na ime obestećenja iznad dva miliona evra. Zvanično njihov plan je da do angažmana, ako padne dogovor, usledi u januaru i da se posle 15. decembra utanače uslovi.

Ranije se pojavila i informacija da su Rusi i Turci takođe pikirali Leandrea Tavambu, pa čak i sa Dalekog istoka iz Kine i Južne Koreje. Golgeter svakako igra najbolju polusezonu u karijeri posle dolaska pre godinu dana iz Kairata. Na potezu je uprava Partizana, pošto igrač ima ugovor do leta 2019. godine.

Leandre Tavamba je ove sezone postigao sedam golova u Superligi Srbije i ima šest asistencija. U Ligi Evrope je tri puta tresao mrežu, a u Ligi šampiona jednom. Sjajan učinak Kamerunca.

0
0

6 Komentara

  1. Koji ste vi kreteni lrandre tawamba je igracto koji na sebeputu privlaci po 2,3 igraca i tako daje prostor drugim napadacima dabpostignu pogodak ili lagano gradi loptu do kaznenog prostora i asistira vidise da nemate pojma ja tawambu nebi prodao cekao bi jos da mu se poveca cena

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne razumem transfer politiku Crvene Zvezde kad nama Katai ode za manje od 2 miliona a grobosi prodaju ovog buzdovana za 2.5 miliona….

    0
    0
    Odgovori
  3. ovaj panj 2.5 mil? Auuuuuu gde mi je pamet bila kad sam prestao da igram fudbal…Boaci onda lagno za 8-10 mil.ide iz Zvezde i to bez cenkanja

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter