0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ BLISTA: Ovo je pobeda za najboljeg gazdu!

Objavljeno: 18.11.17 u 21:29

Čukarički je danas u gostima pobedio Napredak iz Kruševca rezultatom 2:1, golovima Borisa Kopitovića u 20. i Petra Bojića u 37. minutu. Pogodak za Kruševljane postigao je Đerić u 21. minutu.

– Rekao sam momcima pred utakmicu da se potrudimo da obezbedimo (prvom čoveku kluba) Draganu Obradoviću najlepši poklon za njegov rođendan. Ovu pobedu zato posvećujemo sigurno najboljem gazdi na njegov dan – rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog Nenad Lalatović.

On je naveo da je iza njegove ekipe teško gostovanje.

– Pobedili smo sa 2:1 i sigurno bili bolji za taj jedan gol. Imali smo i stativu i još dve stopostotne šanse. U nizu od 14 utakmica samo jedan poraz što je fenomenalno. Ne znam kad je poslednji put imala Čuka takav niz i svi zaslužuju pohvale. Ovo je pobeda celog tima – ekipe, stručnog štaba, svi smo u klubu kao jedna porodica i zato javno želimo da čestitamo rođendan gazdi Draganu Obradoviću.

Čukarički posle 17. kola ima 31 bod koliko i trećeplasirana Vojvodina i sledeći na tabeli Voždovac. U sledećem kolu ekipa sa Banovog brda dočekuje Crvenu zvezdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter