0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT ANKETA: Čitaoci HOTSPORT.RS izabrali najbolju grupu za Srbiju (ANKETA)

Objavljeno: 18.11.17 u 12:03

HotSport je u četvrtak napravio anketu u kojoj su čitaoci našeg portala mogli da izaberu najbolju grupu za ‘orlove’ na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Kao što je poznato naša selekcija će se naći u četvrtom ‘bubnju’ žreba u Kremlju 1. decembra. Potencijalni rivali su nam iz prvog šešeira Rusija, Nemačka, Brazil, Portugalija, Argentina, Belgija, Poljska i Francuska. Iz drugog Španija, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, Peru, Švajcarska i Hrvatska. Dok iz trećeg ‘bubnja’ čekmao Dansku, Švedsku, Island, Kostariku, Tunis, Egipat, Iran i Senegal.

Naravno, naša slekcija u grupi može da bude sa samo jednom evropskom ekipom, a evo šta su rekli čitaoci HotSporta.

Najveža ‘borba’ bila je u prvom šeširu gde je za najpovoljnijeg rivala izabrana domaćin Rusija sa 34 posto glasova, svega tri posto više od Poljske predvođene Robertom Levandovskim. Najmanje želite da nam žreb u Rusiji dodeli Belgiju iz prvog šešira sa svega tri posto glasova.

U drugom šeširu dileme nije bilo, čitaoci HotSporta su bili jasni – Peru. Južnoamerikanci su dobili 46 posto vaših glasova, dok je druga bila Hrvatska sa 21 procentom vaših glasova. Najmanje je glasova dobio Urugvaj, svega dva posto.

U trećem šeširu je nešto bilo neizvesnije, Srbiju biste voleli da gledate protiv Irana. Tim sa Bliskog istoka je dobio 39 posto vaših glasova. Drugi je bio Tunis sa 23 posto glasova, a Srbiju ne biste voleli da gledate protiv Islanda, svega tri posto glasova.

ŽELJA HOTSPORTISTA: Rusija – Peru – Iran – Srbija
NE, NIKAKO: Belgija – Urugvaj – Sengal (Island ne može) – Srbija

Čitaoci HotSporta su izabrali grupu (Rusija, Peru i Iran), ako bi ona bila ovakva koje bismo mesto zauzeli?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter