2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIRLJIVO: Evo kome je Aleksandar Pešić posvetio dva gola protiv Rada (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.17 u 23:31

Zvezdin napadač nastavio je trku sa Ričmondom Boaćijem za naslov najboljeg strelca tima, a današnji golovi imali su posebnu posvetu.

Aleksandar Pešić postigao je dva pogotka u današnjoj ubedljivoj pobedi od 6:1 nad ekipom Rada. Zvezdin špic nakon utakmice otkrio je da golovi imaju posebnu posvetu, oni su namenjeni njegovoj majci koja danas proslavlja rođendan.

– Rodić me je odlično pronašao danas oba puta kada sam zatresao mrežu, sjajno smo funkcionisali. Ovi golovi su mi posebno dragi jer bih ih posvetio svojoj majci, kao poklon za rođendan. Stigao sam do lepe cifre od 16 pogodaka u svim takmičenjima i 10 asistencija. Košarkaškim rečnikom, zabeležio sam dabl-dabl učinak. Nadam se da će ih biti još, za sada sam izuzetno zadovoljan – rekao je Pešić.

(Izvor: youtube / AMVideo7S)

Napadački tandem Boaći i Pešić još jednom je pokazao da odlično funkcioniše na terenu i među njima nema konkurencije.

– Zaista se Boaći i ja odlično slažemo, u svakom trenutku nam je bitno samo da ekipa pobeđuje i srećni smo ko god da da postigne gol. Da se međusobno takmičimo ja mu danas ne bih asistirao kod gola, niti bih mu u još nekoliko situacija dodao loptu kada je bio u prilici da zatrese mrežu. Između nas zaista nema konkurencije, bitno nam je sao da ekipa pobeđuje. Tako je generalno moje razmišljanje u fudbalu, bolje je da dodam loptu igraču koji je sam pred golom, nego da ja pokušam u trenutku kada imam golmana ispred sebe. Svakom bih u toj situaciji dodao loptu.

(Izvor: youtube / AMVideo7S)

Sada sledi verovatno najvažniji meč ove sjajne polusezone, a to je gostovanje u Belorusiji ekipi BATE Borisova.

– Danas smo na vreme smo otvorili protivnika, postigli smo rano gol i posle je sve nekako bilo lakše. Cela ekipa je bila rastrčana, a Boaći i ja smo odličnu igru tima krunisali golovima. Mnogo nam znači za samopouzdanje pobeda pred evropsku utakmicu, posebno kada je ovako ubedljiva. Takođe, ono što nam naši navijači priređuju svaki put nam je uvek dodatni podsticaj. Oni su zaista pravo bogatstvo. Mi i kada igramo u gostima osećamo se kao kod kuće i hvala im na tome – poručio je Pešić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter