7
Domaći fudbal

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

ČUDNA SITUACIJA: Piper neočekivano svirao penal Zvezdi, pa potom pokazao crveni karton drugom igraču Rada (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.17 u 16:24

Srđan Ajković je u 20. minutu duela Crvene zvezde i Rada završio meč.

A Ričmond Boaći je sa bele tačke duplirao vođstvo crveno-belih.

Nakon kornera iz levog ugla je sudija Piper dosudio jedanaesterac za Crvenu zvezdu i pokazao žuti karton Aleksandru Lutovcu koji ga je skrivio. Talentovani fudbaler Rada je kroz svoj kazneni prostor vukao za dres Srđana Babića koji nije pao, ali je Piper svakako prekinuo igru i pokazao na belu tačku.

Onda je usledio buran prigovor grupe gostujućih igrača, a arbitar je odmah izvadio crveni karton i pokazao ga Srđanu Ajkoviću najverovatnije zbog prigovora.

Evo kako je izgledala ta situacija:

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

7 Komentara

  1. Ne cudi mene taj sindrom sudijskog navijanja za frajlu i to na oba nacina,direktno joj pomazuci na njenim mecevima ili svirajuci protiv glavnog rivala na njegovim utakmicama. Mene vise cudi da se stiglo do potpuno neskrivene forme nasilja na sportu. Do sada je to radjeno diskretno a sada otvoreno,ogoljeno i krajnje bezobrazno. Moze u 15 minuta meca i sviranje penala za kurblu ,plus pride priznati gol iz ociglednog ofsajda. Ako treba to ce se ponoviti i u sledecem mecu,iskljucicemo protivnickog igra i sta sve treba. Zaista,za gadjenje. A povrh svega, ssi mediji,sloznni u nevidjenomnavijackom zanosu,pisu debele naslove o divnoj igri nnjihove lepotanke,nigde ni reci o farsicnom sudjenju na njenim mecevima.Lako je gospodo igrati lepo kad imas 12 a kad treba i jos jednog pride igraca od 4te minute.
    Sram da bude svih tih medija,a Zvezdi ce se ovo opako osvetiti. Bog vodi evidenciju grehova!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si bolestan od glodarske zaslepljenosti i neobjektivnosti.Tvojoj partizanki se na svakoj utakmici svira penal, protivniku crveni i sve to kod nerešenog rezultata, utakmica se produžuje dok tvoji franjevci ne daju gol.Bolje ćuti i pokrij se ušima.Da nemate Kokezu i Toleta,počasnog predsednika FSS-a , Zvezda bi vam sada bežala najmanje 10 bodova.

      0
      0
      Odgovori
  2. A sto sto igrac rada ne prestaje da vuce za dres zvezdinog igraca sa penala do 5 metra to nema veze….Svako povlacenje za dres je faul i zuti karton,bilo gde u svetu,bilo u 16 m i na 40 m, a crveni karton je dat jer je debil psovao porodicu sudiji to je sasvim normalno svuda u svetu sem kod nas,ovde sy majmuni naucili da mogu psuju sudiju kao kocijasi e pa eto vam sad psujte i dalje.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nista nije tu cudno. Pogledajte snimak iz 2015 sa utakmice Partizan Spartak. Isti taj Piper svira nepostojeci penal za Spartak pri rezultatu 1:0 za Partizan. Suspendovan je tada, ali briga njega…

    0
    0
    Odgovori
    • Lutovac vuce igraca Zvezde gotovo 10m kroz kazneni prostor, a ti kazes, da je penal ne postojeci….. Al zato kad igrac Macve pokusa da ustane i Pantic udari u njega, to je cist penal. Zvezdi nije trebao ni penal ni crveni, jer bi ovaj Rad dobila i da su gosti imali dva igraca vise, ali bez obzira na sve sudija treba da svira ono sto vidi, a penal je bio cist kao suza!
      I da se razumemo, ovo je penal u 20 minutu, pri vodjstvu Zvezde, a ne u 85 pri 1:1. Velika je razlika!

      0
      0
      Odgovori
  4. Zvezda igra najlepsi fudbal ove sezone i u Evropi i u ligi,uopste ne trebaju ovakve situacije svakako bi dobili 2,3 gola razlike.Hejteri mogu pisati sta god hoce..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter