16
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘BOMBA’: Kanga postaje najplaćeniji igrač Superlige Srbije u istoriji

Objavljeno: 18.11.17 u 10:55

Menadžer Gabonca stigao je u Srbiju, a novi ugovor sa Crvenom zvezdom trebalo bi da potpiše pre polaska za Minsk.

Vreme ne radi za Crvenu zvezdu, ali se stvari izgleda odvijaju pravim tokom. Geloru Kangi na leto ističe ugovor, ali je Gabonac u pregovorima sa crveno-belima. Oni su skoro pa završeni, jer je u Beograd stigao menadžer ofanzivnog veziste. Posao bi trebalo da bude završen najkasnije do polaska ekipe za Belorusiju.

Naime, kako HotSport nezvanično saznaje, Kangi je ponuđen ugovor do 2020. godine, a on bi njime postao najplaćeniji igrač u istoriji Superlige Srbije. Spekuliše se o cifri između 600 i 650 hiljada evra godišnje. Sačekaćemo narednih pet dana…

0
0

16 Komentara

  1. Leo je imao 750 K plus bonusi. Ali da se vratim na Kangu…. Zvezda ce se gadno preci! Razlog :ako mu da tu platu on nece imati interes da prihvati ponude iz inostranstva jer ce mu tesko neko drugi ponuditi vise, osim Rusa. Ali neceon vise u Rusiju. Tako da ce on insistirati na ostanku i time ce CZ opako da se sama preveje, oli ti- da sebi puca u nogu! Na stranu cinjenica da on ne vredi ni slucajno te pare.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odakle pare,odakle novci???Bla,bla,bla…
    Odakle pare za Sejdu i njegovu harmoniku???
    Transfer i plata,minimum 3 milke…
    Bla bla bla

    0
    0
    Odgovori
  3. kad narod placa … pa i nije neka cifra … sta je to na DUG od preko 100 (sto ) miliona ER-a … ?! NISTA- SICA … ko zna jos koliko ce narod Srbije da placa drzavni projekat-zvezdu, do potpisivanja obavezujuceg sporazuma izmedju pristine-beograda ( formalnog priznanja republike kosova ) iz brisela ,,, ?! a posle toga kud koji mili moji … !!! jedan presednik, jedna partija, jedan klub … stub srpstva-patriotizma i pravooslavlja … zajedno sa medijskom masinerijom… koja ovu uspesnu medijsku kampanju u korist drzavnog projekta-zvezdu u poslednjih 6 godina uspesno vodi … koliko i zasto nas je drzavni projekat-zvezda toliko kostala — mora ce narodu Srbije da objasni … ALI … bas transparentno bez lazne statistike manipulacije, lazi i prevare … to i nije tako daleko .

    0
    0
    Odgovori
  4. TO JE SAMO FORMALNO,ON ODLAZI 100%, A OVAKO SE ZVEZDA OSIGURAVA DA NAPLATI NEKO OBEŠTEĆENJE,KOME TO NIJE JASNO,ŠTA ĆU MU JA

    0
    0
    Odgovori
  5. нови уговор да би се узело обештећење,понудиће 600,продати га на лето или већ на зиму за 2500000-3 000 000.Добар посао.

    0
    0
    Odgovori
  6. Право питање је одакле клубу подстанару сума од два милиона евра да плати пањ звани Сума а да се притом зна да је држава платила милион и по евра да га не избаце из европе.

    0
    0
    Odgovori
  7. Klub grca u dugovima, na fantomski način smanji dug sa 53,5 ,miliona koliko je izjavio Terzić u decembru 2015.godine na 26 miliona, a početkom godine Terzić izjavi da je u 2016.godini Zvezda ukupno prihodovala 13.9 miliona, a da su rashodi bili 12.8 . Istovremeno objavi da dug iznosi samo 37 miliona od prihoda 14 miliona oni dug smanjili za makar 15, a troškova tokom 2016.godine izgleda bilo „nula“. sada daju ogromne novce za strance, a u posljednnjih 10 sezona doveli 205 fudbalera, odnosno 57 stranaca iu to ni jednom mediju u Srbiju nije tema za razmišljanje i nikome ne pada napamet da postavi nezgodna pitanja.

    0
    0
    Odgovori
    • oni barem kolko tolko posluju javno i otvoreno. a tvojima se cuti. ne sme niko da iznese istinu. a samo drzavi na ime poreza se duguje 13mio€

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter