9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZA JOŠ JAČU ODBRANU: Zvezda završila prvi januarski posao, dolazi bivši kapiten Srbije (FOTO)

Objavljeno: 17.11.17 u 10:52

Kako HotSport saznaje, crveno-beli su dogovorili prvo pojačanje za prelazni rok koji nas očekuje u januaru.

Igrači Crvene zvezde nakon dobrih partija u domaćem prvenstvu i Evropi su na ceni, te im treba pronaći adekvatne zamene.

Domink Dinga prihvatio prelazak u crveno-beli dres, a Ural neće praviti problem bivšem kapitenu omladinske selekcije Srbije. Vuku se potezi za dolazak pojačanja u Crvenu zvezdu, a kako saznaje HotSport načelno je dogovoren dolazak Dominika Dinge (19) i talentovani štoper će posle skoro dve godine napustiti Rusiju.

Bivši kapiten omladinske reprezentacije Srbije je od 2015. godine u Uralu posle napuštanja Vojvodine, gde je prošao čitavu omladinsku školu Novosađana. Upisao je šest nastupa za najbolji tim Vojvodine, ali je došlo do sporazumnog rastanka.

I u Jekaterinburgu je krenulo odlično, a vrlo brzo je defanzivac postao standaradan član ekipe i do sada je upisao 21 meč. Ipak, ove sezone je uglavnom rezerva i logično je da želi da promeni sredinu.

Očekuje se da klub uskoro dozvoli selidbu u Beograd i sve treba da se definiše posle 10. decembra, kada se u Rusiji završava prvi deo sezone.

Nema dileme da Dinga poseduje potencijal i za sve naše mlađe reprezentativne selekcije odigrao je 39 utakmica i postigao dva gola. Zvezda misli na blisku budućnost pošto Le Taleku na leto ističe ugovor, a Babić je pozajmljen od Real Sosijedada.

FOTO: STARSPORT
0
0

9 Komentara

  1. -Partizan je osnovan u Zagrebu!
    -Kokeza uzeo Partizan i zato Partizan ima pomoc sudija
    -Zvezda mnogo kvalitetnija ove sezone sto se videlo u derbiju
    -Zvezdina grupa mnogo jaca od Partizanove
    -Nije bas treci tim Arsenala ali Partizan bi od tog Arsenala lagano izgubio

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezda igra superligu sa rezervama i ubefljivo je prva iako nema naklonost sudija.Svaka prica o kvalitetu Partizana u poslednjih 25 godina je izlisna.Zakljucak:tuzno jr biti navijac Partizana!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ako cemo vec realno, Zvezda bi se prosetala kroz Partizanovu grupu jer kvalitet tima skenderberga je ekvivalent rezervi petlicima arsenala. Inače oni vam otkinuse bodove.. Misli o tome…

    0
    0
    Odgovori
  4. Milane budi ti malo realan, daleko bolje igraju uz guranje sudije a? inace da je arsenal igrao sa najjacim sastavom video bi ti taj najbolji fudbal sa 5 do 6 golova u zvezdinoj mrezi, realno je da sam priznas da se malo preteruje o vama, igraju dobar fudbal ali daleko od najboljeg, bez pomoci sudije je prava slika njihovog igranja, uskoro ocitavanje lekcije od Batea, a ni Keln nece doci da se brani ako sve bude OK, Arsenal i Bate idu dalje u evropi, a na kraju zvezda druga u JSL, mozda i treca ako se vojvodina potrudi a ovima se ne pomogne nikako,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ko god da im i dodje ove jedino sudije da poguraju ka tituli, inace ako sve bude fer i krektno oko sudjenja, opet partizanova dupla kruna, ne zamerite ali sve slici tome, najverovatnije, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori
    • A po cemu ti to zakljucujes?!?!Zvezda igra daaaaleko bolhi fudbal od partizaia ove godine a i da je fer sudjenje kako ti kazes sada bi bila mnoooogo vece bodovna razlika a ne samo 4.budi malo realan….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter