1
Evropske lige

JAČI JE OD TERMINATORA: Zlatan na terenu protiv Njukasla

Objavljeno: 17.11.17 u 17:47

Švedski internacionalac Zlatan Ibrahimović naći će se u timu Mančester Junajteda za meč protiv Njukasla.

Ibrahimović je protiv Anderlehta u revanš meču četvrtfinala Lige Evrope doživeo tešku povredu, zbog koje je od tog 21. aprila van stroja.

Prema prvim informacijama, Šveđaninu je bila ugrožena i karijera, nakon toga je objavljeno da će se vratiti, ali ne pre marta 2018. Ipak, „Ibrakadabra“ je ponovo sve iznenadio, uspeo je da se za samo sedam meseci dovoljno oporavi da se nađe u sastavu Junajteda, pa nema sumnje da će Žoze Murinjo imati više nego dobar izbor igrača u nastavku sezone.

Pogotovo zato što se na teren vraćaju i Pol Pogba, koji nije igrao od 12. septembra i meča sa Bazelom u Ligi Evrope, kao i Markus Roho, koji je poslednji meč odigrao nedelju dana pre Ibrahimovića.

– Zlatan neće igrati ceo meč, ali je važno da je tu. I sarađivaće sa Lukakuom, sjajni igrači mogu zajedno. Takođe, značiće nam i povratak Pogbe, bez njega nismo isti tim, otkrio je Murinjo.

Mančester junajted dočekuje Njukasl u subotu od 18.30 časova.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter