8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ČEKA NAS ‘PAKAO’: Ovo su šeširi pred žreb za Mondijal, Srbija može u ‘grupu smrti’, ali bi moglo i drugačije… (FOTO)

Objavljeno: 16.11.17 u 09:52

Fudbalska reprezentacija Srbije sada definitivno zna da će biti u četvrtom šeširu na žrebu za Mondijal i da je čeka za nijansu teži posao.

Porazom Novog Zelanda od Perua noćas je i definitivno postalo jasno da će Srbija težim putem morati do iznenađenja i iskoraka posle dva uzastopna ‘tavorenja’ u grupnoj fazi, odnosno, plasmana u nokaut fazu Svetskog prvenstva.

Sastavi šešira ukazuju na to da ‘orlovi’ sigurno neće igrati protiv selekcija Nigerije, Australije, Japana, Paname, Maroka, Jućne Koreje i Saudijske Arabije.

Takođe je važno istaći da neće moći više od dve reprezentacije iz Evrope da se nađu u istoj grupi, pa će žreb biti poludirigovan i ko zna u kom smeru bi mogao da ode 1. decembra u moskovskom Kremlju.

Tako bismo mogli da budemo u ‘grupi smrti’ sa recimo Brazilom, Španijom i Senegalom, a isto tako bi mogli da nam, uz dosta sreće, zapadnu Poljska, Peru i Iran.

Evo sastava šešira:

1. šešir: Rusija, Nemačka, Brazil, Portugalija, Argentina, Belgija, Poljska, Francuska

2. šešir: Španija, Engleska, Kolumbija, Meksiko, Urugvaj, Peru, Švajcarska, Hrvatska

3. šešir: Danska, Švedska, Island, Kostarika, Tunis, Egipat, Iran, Senegal

4. šešir: Srbija, Nigerija, Australija, Japan, Panama, Maroko, Južna Koreja, Saudijska Arabija

0
0

8 Komentara

  1. Srbija ne može na prvenstvu sveta u drugi krug i svejedno je skim ce biti u grupi ,jer nema kvalitet za dalji prolaz. Ako smo realni mozemo bez brige gledati prvenstvo ,pa valjda smo upoznati da Srbija odavno nije pobedila iole jaču selekciju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter