3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Evrogol Milijaša i ‘Panjenka’ Pešića začinili dominaciju Zvezde u Čačku (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.17 u 18:00

Crvena zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Borcem kraj Morave rezultatom 4:0 (2:0).

Pre početka utakmice videli smo jednu veoma lepu sliku kada je fudbaler Borca Lazar Obradović zaprosio svoju devojku uz pomoć transparenta gde su navijači Čačaka.

Sudeći po reakciji, reklo bi se da je rekla ‘da’.

(Izvor: youtube / Balkan Sport Streams)

Već u trećem minutu crveno-beli su izveli majstorsku akciju, ali će ostati sporno dodavanje Pešića za Luku Ilićanakon čega je mladi vezista lako pronašao usamljenog Nemanju Milića i Zvezda je povela sa 1:0.

Podsetimo, glavni arbitar ovog susreta je Srđan Obradović.

(Izvor: youtube / Balkan Sport Streams)

Nakon gola u trećem minutu, uzbuđenja su se nastavila u 12. minutu, kada je sudija Srđan Obradović dodelio crveni karton Miroljubu Kostiću, bez ikakvog duela ili prekršaja. Ni komentatoru prenosa nije bilo jasno zbog čega, ali se pretpostavlja da je u pitanju prigovor.

Zatim su kartone dobili Dupovac, a koji sekund kasnije i napadač Mateus. Verovatno ćemo posle utakmice saznati šta je razlog ovakvog ‘zavođenja reda’ od strane Obradovića.

(Izvor: youtube / Team Stream Serbia)

Zatim je Crvena zvezda u 26. minutu povisila svoje vođstvo i iskoristila brojčanu nadmoć. Strelac je bio Aleksandar Pešić.

(Izvor: youtube / Balkan Sport Streams)

Nije više bilo dileme oko pitanja pobednika, crveni karton i ubedljivo vođstvo gostiju rešili su sve, ali smo ipak u drugom poluvremenu videli dva lepa poteza Zvezdinih igrača, koja privlače publiku na stadione.

Najpre je Nenad Milijaš u 73. minutu podsetio na stare dane svojih ‘projektila’, od kojih su stradali čak i minhenski Bajern i mnogi drugi. Odapeo je strelu sa oko 25 metara i majstorski pogodio mrežu za 0:3.

(Izvor: youtube / DSBEOGRAD – Делијe Север Београд)

Utakmicu je završio golom Aleksandar Pešić, svojim drugim golom, i to iz penala. Izveo je čuvenu ‘Panjenku’ za konačnih Borac nula – Crvena zvezda četiri.

(Izvor: youtube / Dnevna Doza Crvene Zvezde)

BORAC – C. ZVEZDA 0:4 (0:2)
(Milić 3, Pešić 29 i 83 pen, Milijaš 73)

Čačak.

Stadion: Kraj Morave.
Sudija: Srđan Obradović.
Crveni karton: Kostić (Borac) u 12. minutu

Borac: Bajić, Obradović, Marković, Kostić, Dupovac, Propadalo, Filipović, Zoćević, Mateus, Knežević, Jovanović.

Crvena zvezda: Borjan – Stojković (od 75. Frimpong), Savić, Babić, Rodić – Račić, Gobeljić – Srnić, L. Ilić (od 60. minut), Milić – Pešić.

Kup Srbije, osmina finala:

Spartak – Mačva 6:5 pen – 1:1

Borac – Crvena zvezda 0:4 (0:2)
(Milić 3, Pešić 29 i 83 pen, Milijaš 73)

18.30 Partizan – Rad

0
0

3 Komentara

  1. Prvi gol iz ofsajda, iskljucenje igraca Borca niko ne zna zasto, pa ni sudije (ali sudi Srdjan Obradovic i pravi reprizu iskljucivanja igraca kao u meceu zvezdane sa Vojvodinom), cetvrti gol , vidi cuda, iz sumnjivog penala i na kraju Igor Spasic trener Borca ne reaguje, ne komentarise, a setimo se kakvu je prasinu digao protiv Partizana. No, ako on ne reaguje, eto mi navijaci Partizana ocekujemo saopstenje iz prepostene zvezdane ili od strane „doktora“ ili Mrkele. Bilo bi lepo, ai posteno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gdje je ovdje novinarska objektiovnost. Gol iz ofsajda, crveni karton za koji niko ne zna zašto, poput onog Antiću u Novom Sadu, penal sumnjiv, ali nema povika, nema analiza, nema asumnji u odluke Obradovića. Kada Partizan igra svaka odluka sudija, svaki gol, penal, slobodan udarac je pod lupom…. Objektivno nema šta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter