1
Fudbal

I TO U SRED BEOGRADA: Legenda Brazila i nekadašnja superzvezda Real Madrida želi da bude selektor Srbije!

Objavljeno: 14.11.17 u 14:37

Do kraja godine bi trebalo da se sazna ko će na mestu kormila fudbalske reprezentacije zameniti Slavoljuba Muslina.

Dragan Stojković i Veljko Paunović su otpali, u igri je trenutni vršilac dužnosti Mladen Krstajić, ali i jedan čovek koji se sam preporučio FS Srbije.

Videćemo da li će taj predlog razmotriti čelni ljudi Fudbalskog saveza Srbije, ali je svakako zanimljiv. Radi se o Robertu Karlosu koji je trenutno u Beogradu gde se sprema za poziv trenera.

On je odabrao baš FS Srbije sa sticanje potrebnih licenca iako je mogao da bira između nekih od vodećih fudbalskih sila. Na pitanje novinara da li bi želeo da bude selektor reprezentacije Srbije, Brazilac je poručio:

– Da, bio bih selektor Srbije. Imate odlične igrače i svako bi poželeo da im bude trener, rekao je Roberto Karlos.

Ali tu se priča o fudbalu u Srbiji nije završila. Nekadašnji defanzivac Real Madrida je očigledno veoma dobro upućen u dešavanja u našem fudbalu.

– Srbija ima odlične igrače i uvek pratim utakmice i igrače koji mi se dopadaju, pa tako i vaše. Zato za mene nije iznenađenje što ćete igrati u Rusiji i želim vam mnogo sreće. Pratim i vašu fudbalsku ligu i video sam dosta dobrih igrača. Dopada mi se stil igre u Srbiji. Voleo bih da budem na vašem ‘večitom derbiju’, znam da je to veoma važna utakmica, kao kada igraju Real i Barselona, kazao je Karlos, a potom ‘prognozirao’ finaliste dolazećeg Mundijala:

– Voleo bih da u finalu Svetskog prvenstva igraju Srbija i Brazil. Verujem da će Brazil biti prvak sveta, nadam se tome. Ipak, biće teško, jer će konkurencija biti veoma jaka. Tu su i Španija, Nemačka, Argentina…

FOTO: STARSPORT
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter