0
Evrokup

SPORT NA TV: Partizan se u Evrokupu sveti Albi, Orlovi sa Južnom Korejom

Objavljeno: 14.11.17 u 08:50

Dosta košarke ćemo imati prilike da ispratimo danas na sportskim televizijama, ali i fudbala.

Počinju kola i u Evroligi i u Evrokupu, dok se nastavljaju mečevi fudbalskih reprezentacija.

Najznačajniji meč za našu publiku biće onaj koji u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ igraju Partizan i Alba. On počinje u 20 časova a prenos je obezbedio Sport klub 1. Što se te televizije tiče, ona će na svom trećem kanalu od 18 časova prenositi duel Zenita i Gran Kanarije, ali i dva meča Evrolige.

Prvo od 20.05 na Sport klubu 4 će biti Makabi i Efes, a od 20.15 na SK5 Panatinaikos i Himki. U lepezi košarkaških događaja na Sport klubu, od 20.45 će na trećem kanalu biti direktan prenos revanš utakmice baraža za Svetsko prvenstvo između Irske i Danske.

Tačno u podne danas dva veoma zanimljiva meča fudbalskih reprezentacija, seniorske i mlade. Seniori završavaju azijsku turnerju duelom sa Južnom Korejom, dok Orlići u Jermeniji igraju protiv domaće reprezentacije za nastavak uspešnog niza u kvalifikacijama. Prenos ‘A’ selekcije biće na prvom programu Radio televizije Srbije, a mlade na Areni sport 1.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter