0
Fudbal

KVALFIKACIJE ZA SP: Eriksen het-trikom odveo Dansku u Rusiju (VIDEO)

Objavljeno: 14.11.17 u 22:38

Dobili smo i poslednjeg člana evropskih kvalfikacija koji se plasirao na Svetsko prvenstvo u Rusiji, to je selekcija Danske.

Danci na svom terenu nisu uspeli da probiju bedem Iraca u Kopenhagenu, ali su zato na ‘ostrvu’ postigli čak četiri – 5:1. A, sve je počelo lepo za Irce.

Igrao se 6. minut u Dablinu kada je Dafi pogodio za 1:0. Samo četiri minuta kasnije Danska je mogla do izjednačenja, ali je Larsen bio neprecizan. Sedam minuta kasnije gosti nastavljaju sa pritiskom, a šut Sista uspeo je da zaustavi Rendolf. Irska je do Rusije mogla u 24. minutu kada je Meklin šutirao pored gola.

Kako to biva, usledila je kazna. U 29. minutu Kristijansen je izjednačio na 1:1, da bi tri minuta kasnije Danska povela prvim evrogolom Eriskena od dva – 2:1.

Drugo poluvreme je počelo šansama sa obe strane, a u 63. minutu je Sisto asistirao do Eriskena, a ovaj pogodio za 3:1. Tačku na Irce stavio je Erisken het-trikom u 74. minutu i ponovo evrogolom. Konačnih 5:1 postavio je Bentner iz penala. Danska je tako postala poslednja selekcija iz Evrope koja je overila vizu za Rusiju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter