0
Fudbal

HRVATI SLAVE KRAH ITALIJE: Švedska odigrala za „kockaste“, hoće li i Novi Zeland za Srbiju!?

Objavljeno: 14.11.17 u 00:57

Poraz selekcije Italije sa oduševljenjem su dočekali u Hrvatskoj, koja će ahvaljujući tome imati bolji položaj na žrebu.

Plasman Švedske na Svetsko prvenstvu, umesto Italijana, doneo je našim zapadnim susedima mesto u drugom šeširu na žrebu koji će se održati početkom decembra u Moskvi.

Na ovaj način „kockasti“ će u grupnoj fazi Mundijala izbeći susrete sa reprezentacijama Španije, Engleske, Kolumbije, Urugvaja i Švajcarske.

Svi se nadamo da bi na sličan način Srbiju mogao Novi Zeland da pogura u treći šešir, nakon revanša sa selekcijom Perua u Južnoj Americi.

Podsećamo, prva utakmica na Novom Zelandu završena je bez pogodaka, što i nama i Novozelanđanima daje nadu u pozitivan ishod.

U slučaju da Novi Zeland eliminiše Peru, naša selekcija bi izbegla susrete sa selekcijama Islanda, Kostarike, Egita, Irana, Senegala odnosno pobednika meča Irska-Danska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter