0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRISETIO SE DETINJSTVA: Vulićević otkrio ko mu je bio idol u mladosti a koji najupečatljiviji meč u karijeri (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.17 u 21:10

Fudbaleri Partizana su se danas u sklopu acije „Dan koji pamtim“ družili sa mališanima iz svoje škole fudbala, sa kojima su odradili i trening u sportskom centru „Teleoptik“.

Ovo druženje sa najmlađima prvotimcima crno-belih je probudilo sećanja na njihovo detinjstvo i fudbalske početke tokom kojih ipak nisu imali ovakve akcije kroz koje bi upoznali svoje idole.

Govoreći za „Partizan TV“, zamenik kapitena srpskog šampiona, Mirolav Vulićević prisetio se svojih fudbalskih početaka i otkrio koji je to bio njegov idol na koga se ugledao.

– Ako bih morao da izdvojim nekog kao idola, onda bi to bio Bata Mirković, zbog kojeg sam kasnije i uzeo broj četiri u Partizanu. On mi je bio sinonim za požrtvovanost, za lojalnost i može se reći moj idol,- rekao je Vulićević, koji je izrazio zadovoljstvo što je mogao da učestvuje u jednoj ovakvoj akciji i obraduje mališane.

Takođe popularni Vule je govorio i o još nekim svetskim poznatim imenima iz sveta fudbala koja bi možda voleo da upozna, najupečatljivijoj utakmici u karijeri ali i dao savet mladim fudbalerima koji su danas na svojem početku.

Sve to pogledajte u priloženom videu.

Izvor:Youtube/Danas Conference Center

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter