2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

NEKADAŠNJI TALENAT SVETSKOG KALIBRA NA RADARU ZVEZDE: Bio želja Junajteda, odbio Ajaks, sad želi na Marakanu? (VIDEO)

Objavljeno: 13.11.17 u 10:35

Bivši reprezentativac jedna od meta Crvene zvezde.

Načelan plan Crvene zvezde jeste da u zimskom prelaznom roku u klub stigne najviše pet fudbalera, a kao potencijalni „novajlija“ spominje se, kako HotSport saznaje, i Filip Đuričić.

Bivši reprezentativac Srbije prošao je mlađe kategorije Zvezde, otišao je u Olimpijakos kao veliki talenat, odakle se vratio u Radnički iz Obrenovca, zatim pojačao Herenven, odakle kreće veliki uspon, pa je dobio ponudu i potpisao za Benfiku.

U Lisabonu nije dobio veću minutažu, usledile su pozajmice u Majnc, Sautempton i Anderleht, da bi u junu 2016. potpisao za Sampdoriju.

Za dvadesetak mečeva, koje je mahom počeo na klupi, nije uspeo da da gol, uprkos dobrim partijama. Nadao se većoj minutaži, ali nikako da mu krene u Đenovi, pa vezista želi da napusti klub, a Zvezda je jedna od opcija da se nekadašnja želja Mančester Junajteda i momak koji je odbio ponudu Ajaksa vrati na „glavnu scenu“. 

(Youtube/Tolstikov94)

0
0

2 Komentara

  1. Ma kakav bre Đuričić nema on pojma, velika je kiksara, nema ni građu za napadača previše je slab, Ben iz Olimpijakosa da se dovede on je opasan ko zmija, a ima i tradiciju, već je jedared sahranio grobljeta hahahahahahaha…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter