0
Domaći fudbal

FOTO: FK ČUKARIČKI

IGOR MATIĆ: Drago mi je što sam se oprostio na ovakav način

Objavljeno: 13.11.17 u 15:13

Dugogodišnji kapiten Brđana odigrao je i svoju oproštajnu utakmicu nakon što je javnost obavestio o tome da se povlači.

To je bio 153. meč Igora Matića u dresu Čukaričkog koji se sa pozicije igrača seli na mesto glavnog skauta u pomenutom klubu.

Matić je odigrao prvih deset minuta u prijateljskom duelu sa AEK-om u kojem je klub iz Superlige porazio lidera grčkog šampionata. Onda je već bivši fudbaler ustupio kapitensku traku Nemanji Milojeviću, momku kojeg vidi kao svog fudbalskog naslednika.

– Nisam mnogo igrao i nije mi bilo fizički naporno. Bilo je stvarno lepo što sam opet na terenu i predvodim te momke. Nisam uopšte bio svestan oproštaja. Posle određenog vremena opet sam ušao na neki sastanak u svlačionicu sa šefom stručnog štaba i osećao sam se kao da sam deo toga odnosno kao da nisam ni izlazio iz svlačionice. Prestao sam pre tri meseca da igram i sve je još uvek sveže. Sve mi je delovalo uobičajeno kao da sam još član tima, rekao je Matić, a potom dodao:

– Pošto nisam više licenciran igrač, nisam mogao da igram u prvenstvenoj utakmici. Sada na inicijativu prvog čoveka kluba Dragana Obradovića, u dogovoru sa potpredsednikom Nenadom Mirosavljevićem i sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i uz pristanak šefa Lalatovića pričali smo oko ovog termina. Završio sam igračku karijeru u utakmici protiv velikog kluba, pobedom i sve je prošlo stvarno odlično.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter