1
Fudbal

VRUĆE NA ‘KARAISKASKISU’: Grčki navijači zbog Srba napali hrvatske novinare!

Objavljeno: 12.11.17 u 21:58

Fudbalska reprezentacija Hrvatske večeras gostuje u Pireju, gde je u toku revanš meč baraža za plasman na Mundijal.

Kako prenose hrvatski mediji, uoči ove utakmice je ispred stadiona „Jorgos Karaiskakis“ napadnuti su novinari RTL-a, koji su tamo snimali reportažu.

Prema rečima jedne novinarke ove televizijske kuće, ona i ekipa snimatelja imali su vrlo neprijatan susret sa nekolicinom grčkih navijača koji su ih verbalno napali i pretili da će im razbiti kamere ukoliko se ne povuku.

Navijači su prilikom napada navodno vikali: -Mi volimo Srbe, mi i Srbi smo braća! Hrvate mrzimo!-, nakon čega se televizijska ekipa sklonila i sve je na sreću prošlo bez ozbiljnijih incidenata.

Takođe stadion Olimpijakosa okićen je brojnim srpskim zastavama, kojima navijači pokušavaju da malo isprovociraju goste koji se nalaze na pragu plasmana na Svetsko prvenstvo.

0
0

1 Komentara

  1. Kakav je ovo komentar… zbog Srba napali hrvate, ma daj… pa mi se i ne pojavimo a napravimo sranje. Sad ce jos da nas izbace sa svetskog zbog ovoga a? 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter