0
Fudbal

FOTO: UEFA

SUDIJSKA GREŠKA PRESUDILA: Švajcarci sačuvali prednost iz Belfasta i plasirali se na Mundijal (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.17 u 20:10

Reprezentacija Švajcarske novi je učesnik Svetskog prvenstva u Rusiji, nakon što su posle minimalne pobede u gostima, večeras u Bazelu odigrali bez golova sa Severnom Irskom.

Ipak senku na njihov plaman na Mundijal baca način na koji su do njega došli, pošto su jedini pogodak na ovom dvomeču postigli iz nepostojećeg jedanaesterca.

Na kraju se to ispostavilo kao dovoljno za ostvarenje cilja, pošto revanš meč u Švajcarskoj nije ponudio bog zna šta.

Švajcarci su u njemu manje više kontrolisali stanje na terenu tokom čitavog meča, može se reći bili bolji protivnik a na kraju imali i malo sreće pošto je u sudijskoj nadoknadi Rikardo Rodrigez izbacio loptu sa gol linije i sačuvao svoj tim produžetaka.

Međutim mora se reći da su u dve odigrane utakmice Irci pokazali premalo za plasman na najveću smotru fudbala, pa će na nju Švajcarci koji su igrom tokom čitavih kvalifikacija, gde su ostvarili devet pobeda iz deset mečeva, ipak više zaslužili da se nađu u Rusiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter