2
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT I NAJAVIO: Krstajić najbliži klupi Srbije!?

Objavljeno: 12.11.17 u 11:50

Kako je HOTSPORT.RS najavio pred odlazak ‘orlova’ u Aziju, najbliži klupi reprezentacije je V.D. selektor Mladen Krstaijić.

‘Orlovi’ su krenuli put Kine kada je HotSport u tekstu pod nazivom ‘Mediji licitiraju imenima, a jedan čovek u Aziji možda polaže prijemni’ nagovestio da bi upravo V.D. selektor Srbije Mladen Krstajić mogao da preuzme kormilo. Do tog saznaja sada stižu i Novosti koje pišu da će bivši fudbaler Partizana ostati na klupi sve do kraja Mondijala u Rusiji i da će on biti deo delegacije na žrebu grupa 1. decembra u Kremlju.

Mladen Krstajić je u Kini ispunio sve želje čelnika saveza, dao je šansu ‘zlatnim orlićima’, pobedio je Kinu i na kraju pred duel sa Južnom Korejom pozvao najboljeocenjene igrače iz Superlige Srbije. Sada se samo čeka zvanična potvrda FS Srbije i predsednika Slaviše Kokeze.

0
0

2 Komentara

  1. Krle ima harizmu,ali nemamo igru i umesto da pozove te koji konkurisu u prvih 18 a on(ili oni) pravi(e) cirkus.Pozvati igrace koji su kilometrima daleko od repke a pri tome ne zvati Milunovica i vec ranije pozivane je smesno i neozbiljno.Kina je pobedjena,ali igra nikakva sa puno preskakanja.Videce se vec protiv Koreje gde sve skripi a onda ce se vaditi na nove igrace i neuigranost.Otrcane fraze i izgovori.Inace zelim ti srecu ali pocni da mislis svojom glavom….

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa naravno,sa njim je najlakse manipulisati i sa menadzerima sastaviti reprezentaciju. Jedan bod ne uzmemo dajem opkladu i to pre zreba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter