0
Domaći fudbal

TI PROKLETI NOVCI: Zvezdi ‘kradu’ veliko zimsko pojačanje

Objavljeno: 11.11.17 u 00:07

Generalni direktor Crvene zvezde najavio je maksimum četiri pojačanja u zimskom prelaznom roku, ali izgleda da prva želja otpada.

Jedan od prioriteta u prelaznom roku Crvene zvezde bio je Milan Jevtović. Fudbaler koji je prethodnih godinu dana proveo u Rozenborgu kao pozajmljeni igrač Antalije. Krilni napadač se rastao sa timom iz Trondhejma, a teško da će pored Samira Nasrija, Žeremija Meneza i Samjuela Etoa dobiti novu šansu u Turskoj.

To je htela da iskoristi Crvena zvezda, ali joj sada jedan tim kvari posao. Naime, poljska Legija spremna je da ‘ukrade’ Zvezdi pojačanje. Navodno, tim iz Varšave nudi 700 hiljada evra, ali Antalija traži milion. Za Legiju ni to ne predstavlja problem.

Tako će uprava Crvene zvezde biti na teškom zadatku, da razbije kasu. Podsetimo, crveno-beli su ovog leta oborili rekord kada je reč o plaćanju obeštećenja za nekog igrača, Aleksandar Pešić je plaćen 700 hiljada evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter