1
Fudbal

2017.06.23 Bydgoszcz Pilka nozna Mistrzostwa Europy U21 Euro U21 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) N/z Aleksandar Filipovic Mikel Oyarzabal Foto Norbert Barczyk / PressFocus 2017.06.23 Bydgoszcz Football UEFA Under21 Championship Poland 2017 Serbia - Hiszpania (Serbia - Spain) Aleksandar Filipovic Mikel Oyarzabal Credit: Norbert Barczyk / PressFocus / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

JOŠ KRSTAJIĆEVIH IZNENAĐENJA: Iz „zmajevog gnezda“ pravo među „Orlove“!

Objavljeno: 11.11.17 u 11:10

Nakon što je juče uputio naknadan poziv fudbaleru Spartaka, Đođu Ivanoviću, vršilac dužnosti selektora Srbije priredio je još jedno iznenađenje.

Pred utakmicu sa Južnom Korejom u Busanu, Mladen Krstajić je pozvao još jednog fudbalera iz Super lige i to iz redova Voždovca a reč je Aleksandru Filipoviću.

Dvadesetdvogodišnji Defanzivac „Zmajeva“ bio je član omladinske reprezentacije Srbije, gde je zajedno nastupao sa Sergejom Milinković-Savićem, Aleksandrom Živkovićem, Mijatom Gaćinovićem, Milošem Veljkovićem, kao i Slobodanom Rajkovićem koji su takođe pošli na azijsku turneju sa nacionalnim timom.

S toga Filipović ne bi trebalo da ima previše problema da se uklopi u ekipu, za čiji će sastav konkuristati u meču sa Južnom Korejom, koji je na programu u utorak 14. novembra.

0
0

1 Komentara

  1. za sada mi se mnogo svidja kako radi krstajic trebalo bi mu dati podrsku i vreme ako ne uspeju da se dogovore sa piksijem mada piksi je nekako arogantan a to cini mi se ne moze da prodje kod nas…ali sve u svemu trebalo bi da u rusiju odigramo dobre partije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter