0
Fudbal

(FOTO: STARSPORT)

BARAŽ ZA SP: Dosadnije nije moglo, Danci i Irci bez golova

Objavljeno: 11.11.17 u 22:49

Konačna odluka o plasmanu na Mundijal biće donešena u utorak kada Republika Irska bude bila domaćin.

U Kopenhagenu su reprezentacije Danske i Irske igrale bez golova.

Sudija ovog meča bio je Milorad Mažić koji je bio na visini zadatakta. Ono što se ne dešava toliko često na utakmicama ovolike važnosti, Srbin nijednom nije vadio kartone iz džepa.

Više razloga za zadovoljstvo nakon ove utakmice će imati Irci koji su došli da pruže jednu ovakvu partiju. Nisu postigli gol, ali ono što je važnije nisu ga primili, te će kod kuće napasti plasman na Mundijal.

Domaćin je stvarao bolje prilike, ali nije bilo prevelikih uzbuđenja ili problema za Darena Rendolfa koji je uspešno otklonio svaku opasnost i sačuvao mrežu svog gola.

Po par dobrih šansi na obe strane u prvom poluvremenu, dok smo u drugom imali priliku da gledamo, žargonski – ‘antifudbal’. Ovu fudbalsku uspavanku je mogao hladnim tušem da prekine Jusuf Poulsen koji je imao odličnu šansu u poslednjem minutu regularnog toka, ali je Rendolf prebacio loptu preko svoje prečke.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter