0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MALO IZNENAĐENJE: Krstajićev izbor je krajnje zanimljiv – u kojoj formaciji će Srbija igrati? (SASTAVI)

Objavljeno: 10.11.17 u 12:21

Ako je sudeći po startnoj postavi i formaciji, danas ćemo protiv Kine gledati potpuno novo ruho reprezentacije Srbije.

Veliki broj fudbalera sa ofanzivnim karakteristikama ohrabruje, ali i zbunjuje, jer je teško proceniti u kakvoj će formaciji ‘orlovi’ igrati protiv čete Marčela Lipija.

Krstajić je odlučio da nas malo iznenadi i na teren izvede napadački vezni red u kom su Sergej Milinković-Savić, Nemanja Gudelj, Adem Ljajić, Filip Kostić i Dušan Tadić.

Hoće li samo Gudelj igrati kao zadnji vezni pa će to delovati u formaciji 4-1-4-1 ili će povučeniji biti i Milinković-Savić u formaciji 4-2-3-1? Teško je reći dok utakmica ne počne.

Najistureniji je ponovo Aleksandar Mitrović, a videli smo i interesantne promene u odbrani. Kako smo se vratili u formaciju sa četvoricom pozadi, štoperi će biti Branislav Ivanović i Duško Tošić, a bekovi Antonio Rukavina i, zanimljivo, Ivan Obradović.

Kina će igrati u crveno-žutoj kombinaciji, dok će Srbija biti u potpuno beloj opremi.

Prijateljska utakmica u Guangžuu

KINA: Jun Ling – Lin Peng, Hiating, Lei, Jun Min, Zeng, Peng, Gao Lin, Hang Bo, Hang Čao, Ju Hao.

SRBIJA: Stojković – Rukavina, Ivanović, D. Tošić, Obradović – Gudelj – Kostić, Milinković Savić, Ljajić, Tadić – A. Mitrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter