Partizan je organizovao još jednu vrlo lepu akciju, ovog puta upućenu najmlađim navijačima.

Povezane vesti

Crno-beli su odlučili da u ponedeljak, 13. novembra, organizuju akciju pod nazivom ‘Upoznaj svog idola’ u kojoj će na SC ‘Teleoptik’ u Zemunu dečaci između osam i 12 godina starosti moći da upoznaju svoje idole i ljubimce za terena.

Plan je da se mališani kroz zabavu druže sa igračima, ali i trenerima iz daleko poznate Omladinske škole fudbala Partizana,

Svi zaintresovani dečaci treba da se prijave na tel. 011 3164 152, najkasnije do ponedeljka 13.11.2017. godine u 11 časova. Dečaci  treba ponesu sportsku opremu, patike, trenerku ili šorts i majicu.

Satnica je sledeća:

13.30 časova ‒ dolazak na rampu (SC Partizan-Teleoptik, Mostarska 12a Zemun) i popunjavanje prijave.

13.45 časova ‒ ulazak u svlačionicu i presvlačenje za trening.

14.00 časova  ‒ Izlazak na teren i rad na poligonu sa eminentnim trenerima naše omladinske škole tokom kojeg će se deca igrati, prolaziti prepreke, učiti prve fudbalske korake.

14.30 časova  ‒  Deci će se na terenu pridružiti prvotimci FK Partizan koji će sa dečacima  zajedno proći poligon, igrati fudbal, potpisivati autograme, slikati se i sl…

14.45 časova  ‒  Odlazak sa poligona i ulazak u svlačionicu.

Cilj ove akcije je da dečacima kroz sportsku interakciju približimo svet fudbala, rad OŠ FK Partizan, a ujedno i kroz zajedničko druženje sa prvotimcima Partizana damo motivaciju za dalje sportske i životne ciljeve.