0
Evropske lige

NI BARSELONA, NI SITI: Mesi želi samo u jednom klubu da završi karijeru

Objavljeno: 09.11.17 u 18:11

Šta je to danas sa Argentincima? Prvo je Serhio Aguero najavio da bi voleo karijeru da završi i Independijenteu, a zatim je Mesi istakao da sanja o povratku u Njuels Old Bojse.

Mesi je stigao u Argentinu gde je na okupljanju reprezentacije ‘gaučosa’ odgovorio na pitanje gde bi voleo da završi karijeru. Odgovor je možda mnoge iznenadio.

– Moja želja je i dalje da zaigram za Njuelse, to je moj veliki san. Iako ne znam da li će se to dogoditi. Možda tek za nekoliko godina, ali sigurno ću se vratiti u rodni grad. Samo želim da ostanem u ovakvoj formi pa da zaigram za klub iz mog Rosarija – rekao je Mesi argentinskim medijima.

Dosta je spekulacija poslednjih dana da bi Lionel Mesi mogao da napusti Barselonu, sa kojom jš uvek nije produžio ugovor, te da bi možda mogao da se preseli u Mančester siti gde bi ga oberučke sačekao bivši trener Pep Gvardiola.

Mesi je upravo iz Njuels Old Bojsa stigao u Barselonu 2000. godine kada je imao 13 godina i problema sa hormonima rasta, nakon čega ga je katalonski klub lečio i proslavio jednog od najboljih igrača svih vremena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter