3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JESTE LI GA ZABORAVILI: Novo lice na treninzima Crvene zvezde!

Objavljeno: 09.11.17 u 16:27

Oporavio se i spreman je za povratak na veliku scenu.

Kada je stigao na stadion ‘Rajko Mitić’ očekivalo se da će Brazilac Rikardinjo biti veliko pojačanje za Crvenu zvezdu, ali je umesto ‘eksplozije’ tiho otišao u zaborav slabim igrama na terenu, premeštanjem na klupu i na kraju nezgodnom povredom skočnog zgloba.

Nju je zadobio pre mesec dana u meču Kupa Srbije protiv Dinama iz Vranja i od tada ga nije bilo ni u nagoveštajima. Ipak, sada se bivši vezista Šerifa iz Tiraspolja vratio treninzima i spreman je za potpuni povratak.

– Presrećan sam što sam ponovo počeo da treniram, osećam se mnogo bolje, iako je još uvek prisutan slab bol u predelu zgloba. Vratio sam se normalnom režimu rada, svestan sam da moram dosta da se trudim na terenu kako bih se nametnuo treneru. Svakog dana odlazim na fizikalne terapije i veoma sam predan oporavku. Već sada mogu da trčim, da šutiram loptu, ulazim u duele. Jedino mi skok još uvek izaziva slab bol, ali i to će vremenom proći – rekao je Rikardinjo za zvaničan sajt crveno-belih.

Od početka sezone Rikardinjo je odigrao deset utakmica i postigao je jedan gol.

– Sada je na meni da nastavim gde sam stao pre povrede, da radim naporno i da zaslužim svoje mesto u timu. Ekipi ide odlično i zaista sam ponosan na ove momke zbog svega što su postigli u prethodnom periodu. Pratio sam svaku utakmicu, navijao i moram da istaknem da sam se zbog sjajnih igara još više uželeo fudbala – poručio je Rikardinjo.

FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Možda malo preteruješ! Treba mu pružiti još jednu šansu! Možda će proraditi. Hajde videćemo u sledeće dve-tri utakmice. Ako i tada bude sve po starom, odnosno ako Rikardinjo ne pokaže nikakav napredak, onda sa njim treba raskinuti ugovor!

    0
    0
    Odgovori
  2. Rikardinjo dolazi iz „jake“ moldavske lige gde mu je istekao ugovor i on je kao slobodan igrač došao u Zvezdu. Zamislite kakav je on kapacitet kada mu lokalni Šerif, nije ponudio produženje ugovora, nego ga je pustio bez obeštećenja, u Zvezdu. U lokalnom Šerifu su odahnuli, rekli su „dobro je da smo se oslobodili ovog neznalice i utrapili ga onim budalama u Beograd“. Pa, se neko čudi što Rikardinjo, u 10 utakmica u Zvezdi, ništa nije pokazao?! A, ovi obmanjivači javnosti iz zvezdinog menadžmenta, su ga proglasili još i za „kapitalca“. Da bi donekle opravdali još jedan promašaj, sa strancima, u nizu, ovi iz zvezdinog menadžmenta su pustili „buvu“ u javnosti, kako Rikardinju treba izvesno vreme da se aklimatizuje, kao da je on igrač, dvadesetogodišnjak, na početku karijere, kad ono, Rikardinjo ima 29 leta, u 30!!! Tragično je to što će sada ovaj „strašni“ Rikardinjo, dobiti kredit od 5-6 utakmica, u kojima će biti starter, zauzeće mesta Adžiću i Miliću, a učinak će mu biti čista „nula, kao i do sada“!

    0
    0
    Odgovori
  3. IMAM DOBAR OSEĆAJ KOD NJEGA LJUDI… RIKARDINJO se vraća na veliku scenu videćete samo da se adaptira i ima da gine na terenu i ako je do sada imao topla i hladna izdanja PREPORODIĆE GA MILOJEVIĆ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter