0
ATP

FOTO: STARSPORT

SJAJNA PRIČA: Krajinović imao karte za Arsenal – Zvezda, ali ipak nije ispao u prvom kolu

Objavljeno: 07.11.17 u 13:52

Filip Krajinović je napravio podvig u finale Mastersa u Parizu.

To je ujedno bilo njegovo prvo finale u profesionalnoj karijeri.

Uspeo je Srbin da osvoji i prvi set protiv Soka, ali je Amerikanac pobedio u naredna dva i zasluženo podigao pehar. Bilo kako bilo, ogroman uspeh je i sam plasman Krajinović u finale Pariza.

Srpski teniser se vratio u Beograd gde je održao konferenciju za medije povodom Mastersa u Parizu, a otrkio je jednu veoma zanimljivu situaciju sa početka turnira.

– Imao sam karte za meč Arsenala i Crvene zvezde, planirao sam sa prijateljima da idem u Londonu. To sam i saopštio treneru Popoviću, a odgovorio mi je da idemo na Masters u Pariz, na šta sam dodao „dobro, to je u četvrtak, ne vidim sebe dalje od prvog kola. Replicirao mi je da je neozbiljno da tako razmišljam, rekao je Krajinović.

FOTO: STARSPORT

Ali to nije kraj ovoj zanimljivoj priči, pošto je srpski teniser nakon toga rekao treneru da će u subotu, danu kada se ispostavilo da će igrati u polufinalu, u Somboru praviti proslavu zbog plasmana u Top 100. Ne samo da nije pravio proslavu u Somboru, već je tog dana pobedio u polufinalu i napravio uspeh karijere.

– Imao sam plan koji se naglo promenio, mnogo mi je lakše sad jer „upadam“ na sve turnire, drago mi je da ne moram da prolazim kroz kvalifikacije, što je bilo naporno. Pre Pariza sam planirao da godinu počnem u Južnoj Americi, a sada imam Australijan open, pa Roterdam, Marselj, Dubai i Sofiju. Nadam se da ću imati još finala, drago mi je što sam pokazao sebi da mogu da igram sa najboljima na svetu. Znao sam da imam potencijal. Nadam se da ću biti još bolji i u ući u TOP 10. Sledeći korak je da igram dobro na gren slemovima, rekao je Krajinović u TC ‘Đukić’.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter