15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ANALIZOM SUĐENJA UTVRĐENO: Poznato da li je penal Partizana u Šapcu bio regularan (VIDEO)

Objavljeno: 07.11.17 u 11:52

Novi jedanaesterac za crno-bele i nova prašina koja se digla u srpskom fudbalu zbog toga.

Učesnici su uglavnom dva najveća srpska kluba koja se na sve moguće načine bore za titulu u Superligi.

Partizan je do preokreta u meču sa ekipom Mačve stigao preko udarca sa bele tačke. Nakon toga su crno-beli postigli još jedan gol i slavili sa 3:1, a usledila je reakcija iz Šapca o ‘nefudbalskim stvarima koje su rešile meč’, kao i Mitra Mrkele koji je govorio o povezanosti FSS i Partizana.

Analizom suđenja utvrđeno je da je povoda za najstrožu kaznu bilo, kao i da je Igor Ristivojević faulirao Danila Pantića u svom šesnaestercu i da je sudija Nenad Đokić doneo pravu odluku.

– Igrač Mačve napravio je pokret unazad i – prekršaj! Penal, objasnio je sekretar Sudijske komisije Igor Radojčić gostujući na TV Arena Sport.

(Izvor: YouTube/AMVIDEO7S)

0
0

15 Komentara

  1. Ova hajka je zvezdino maslo!Oni su oduvek bili miljenici drzavne politike!Zvezdu je i osnovala zloglasna udba,na celu sa Krcunom,velikim srpskim izdajnikom!Zahvaljujuci udbi i Krcunu,zvezda je dobila i stadion od komunistickog rezima!Rezim im je kupio igrace za KES,sa kojim se oni sada kurce!A koliko su samo titula osvojili na gol razliku i iz sudijsku pomoc!

    0
    0
    Odgovori
      • A šta nije tačno od toga što je čovjek napisao? Zvezdu je osnovala UDBA, odnosno Krcun i njegova družina, komunisti! Zvezdi su komunisti izgradili duplo veći stadion od bilo kojeg drugog u Jugoslaviji i tako je direktno stavili u privilegovan položaj jer je u derbijima i međunarodnim utakmicama mogla da zaradi duplo više novca od najvećih rivala Partizana, Dinama i Hajduka. To znači više para za kupovinu, bolje rečeno otimačinu igrača. Zvezda je klub sa najviše namještenih utakmica u istoriji SFRJ i jedini koji u sudu ima špresudu da je namještao utakmice, u sezopni 1983/84.godine kda je sud utvrdio da je Zec potrošio 150.00 njemačkih ,maraka na kupovinu sudija.

        0
        0
        Odgovori
  2. Ovaj PENAL se u evropi nebi dovodio u pitanje. Jasno se vidi da igrac koji lezi na travi ima kontakt pri ustajanju i pokusaja da izbaci loptu sa fudbalerom partizana

    0
    0
    Odgovori
  3. Igor Radojicic analizu pravi po direktivama fss-je i arene sport..posalji te gospodo ovaj penal bilo kome fs u evropi pa da vidite njihovu rijec..pratm fudbal od kad znam za sebe a ako je ovo penal onda ja prestajem pratiti fudbal

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako je mogao biti penal ako je dečko pao i krenu da se digne pa mema oči na potiljku!? A vi glodari tišina vidi se kako dobijate utakmice,pogledajte u nazad gde god vam je bilo tesno tu sudije stupaju na scenu od 80 min.pa dok ne pobedite !!!

    0
    0
    Odgovori
    • A Radojicic je kao merodavan da donosi zakljucke,mrcina komunisticka.Ako ti kaze da skocis sa mosta ti bi ga poslusao!

      0
      0
      Odgovori
  5. Да ли ће се казнити одговорни из ЦЗ који стално лажно оптузују, а не желе да виде свој офсајд и пенал исто вече!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter