2
Domaći fudbal

IVICA SPREMA NOVU BOMBU: Reprezentativac Nigerije na radaru Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 06.11.17 u 17:29

Ovo jeseni crno-beli baš ne blistaju na terenu kako je to slučaj bio pred kraj prošle sezone, pa će sigurno biti nekih zanačajnih pojačanja na zimu.

Jedno od imena koje se za sada pminje kao moguća akvizicija srpskog šampiona je Ogenekaro Etebo, koji se u prethodnom periodu već dovodio u vezu sa Partizanom.

Reč je o ofanzivnom vezisti koji trenutno nastupa za portugalski Feirense, sa kojim ima važeći ugovor do leta 2019. godine. Ipak, kako tvrdi portal „Ol Nigerija soker“, Portugalci su spremni da razgovaraju o transferu, ukoliko zainteresovani klub ponudi zadovoljavajuću cifru.

Izvor:Youtube/Olympic

 

Kako navodi pomenuti portal, menadžeri Nigerijca su već stupili u kontakt sa rukovodstvom crno-belih, sa kojima bi ovih dana trebalo i da se sastanu i popričaju o uslovima transfera.

Dvadesetjednogodišnji Etebo je za portugalskog prvoligaša odigrao ukupno 44 utakmice, a za to vreme postigao je osam pogodaka uz šest asistencija. Takođe ima i devet nastupa za seniorsku reprezentaciju Nigerije, a paznju na sebe posebno je privukao na Olimpijadi u Riu, kada je sa četiri pogotka na tri utakmice vodio svoju selekciju do bronzane medalje.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter