2
Domaći fudbal

HOTSPORT SAZNAJE: Srnić dobija konkurenciju, Zvezda krilo dovodi iz Antalije

Objavljeno: 05.11.17 u 09:38

Bliži se decembar mesec, te se klubovi uveliko zagrevaju pred start prelaznog roka kada je cilj dodatno ojačati sastave pred borbu za trofeje.

Neki potezi se vuku i pre zvaničnog starta zimskog prelaznog roka, a Crvena zvezda bira pojačanja i svakako da je u fokusu i Milan Jevtović (24), aktuelni igrač Rozenborga sa kojim ima ugovor do decembra, a onda se vraća u Antaliju, koja ga je na godinu dana pozajmila šampionu Norveške. Momak koji iza sebe ima odličnu sezonu u Skandinaviji, gde se i potvrdio posle odlaska iz Borca u Bodo, svakako želi nove izazove, a tokom sledećeg meseca biće poznata nova destinacija u dogovoru sa menadžerima Milanom i Ivanom Dudićem.

Bivši igrači Zvezde su zaslužni za dolazak Branka Jovičića, a još letos se potegla priča oko Jevtovića kao zalog za budućnost i kako saznaje HotSport usledila je aktivacija mogućeg angažmana.

Pregovori sa Turcima svakako slede, a njihov plan je da nešto i zarade na obestećenju 400.000 do 500.000 evra. Jevtović bi svakako bio ekstra pojačanje na krilnoj poziciji, a pogotovo ako ode Slavoljub Srnić, kome ugovor ističe u junu.

0
0

2 Komentara

  1. Ako je ovo istina, Zvezda bi uradila odličan posao. Jevtović je odlićan igrač. Gledao sam ga dok je još igrao za Borac iz Čačka i uvek sam se pitao kako ga niko iz Zvezde nije primetio. Igra kao krilo i vrlo je prodoran, brz sa dobrim driblingom. Za Srnića, koji ove godine ničim nije dokazao da zaslužuje dres prvotimca, Jevtović je misaona imenica! Odličan posao Zvezde! Svaka čast! Već sam počeo da menjam mišljenje o zvezdinom menadsžmentu, posle dovođenja odličnih Borjana, Gobeljića, Babića, Rodića, Stojkovića, Radonjića i Pešića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter