0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

POBEDA IZNAD SVEGA: Evo šta je Ožegović rekao o sebičnom potezu Tavambe i asistencije za gol

Objavljeno: 02.11.17 u 21:45

Ipak, iznad svega je trijumf i osvojena tri boda u Ligi Evrope.

Partizan je savladao sa 2:0 Skenderbeg, a jedan od ključnih igrača u napadu bio je Ognjen Ožegović.

Napadač crno-belih je imao veoma dobru rolu koju nije uspeo da kruniše pogotkom. Ipak, bio je u dve stopostotne prilike.

Prvo kada je bio potpuno sam u kaznenom prostoru Skenderbega, ali ga Leandre Tavamba nije proigrao već pokušao lob udarcem. A u drugoj situaciji, par minuta nakon te, je Ožegović sam istrčao ispred Šehija, međutim odlučio je da u ovoj situaciji ne ispadne sebičan, već je namestio gol Tavambi:

– Sjajan rezultat. Sada je bitno da se skupimo, stegnemo, i da dobijemo preko potrebnu utakmicu sa Jang Bojsom. Navijanje je bilo fenomenalno! Nosili su nas svih 90 minuta. Ovo je slika kako svaki navijač Partizana treba da se ponaša. Bilo je bitno da pobedimo, nije bitno ko će dati gol. Uzeo sam loptu, dodao Tavambi i dali smo gol. Bila je situacija i kada je Tavamba bocnuo golmana, pokušao je, ne zameram mu. Bitno je da smo pobedili, rekao je posle utakmice Ožegović.

Sa stadiona Partizana: Stefan Smuđa

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter