0
Fudbal

MARADONA: Pretili su mi ubistvom

Objavljeno: 31.10.17 u 18:54

Nije ovo prvi put da je Dijego Maradona svojim izjavom uzburkao javnost, a po mnogima najbolji fudbaler svih vremena propisno je iskritikovao Horhea Sampaolija, selektora Argentine, kapitena Intera Maura Ikardija, kao i da mu je prećeno ubistvom.

– Ne podnosim prevarante poput Sampaolija. Zvao me je kada sam bio u Hrvatskoj na finalu Dejvis kupa u tenisu i pitao me da budemo zajedno u Sevilji. Kada je došao u reprezentaicju, zaboravio me je. Ne volim folirante, mediokritete koji sebi daju na važnosti. Ni Sampaolija, ni predsednika Tapiju… Jedino poštujem predsednika Boke Angelićija, istakao je Maradona.

Potom je istakao i razlog iz kog ne voli Sampaolija:

– Poveo je vrača u Ekvador! To je isto kao što je zvao Ikardija, koji je povređen, umesto Iguaina, koji igra odlično. Ikardi je bio tu iako nije mogao da igra. A ni Aguero nije pozvan, dok jeste taj kradljivac tuđih žena, koji je zbog žene i ušao u reprezentaciju. Onog koji se igra sa decom Maksija Lopeza. Znam sve, istakao je Maradona, koji je za kraj poručio da su mu i pretili smrću.

– Prijavio sam korupciju FIFA, zbog toga su mi pretili. Ali ne bojim se! Veliki sam Argentinac, ne mogu protiv nje. Ne radimo prave stvari, ni u mlađim kategorijama… Iako je korupcija sad manja, nije normalno da selektori dobijaju 4,5 miliona dolara. Pogotovo ne nekome poput Sampaolija, zaključio je Maradona.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter