0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRE VESTI ZA ZVEZDU: Milojević protiv Arsenala dobija značajno pojačanje!

Objavljeno: 31.10.17 u 09:23

Trener Vladan Milojević je pred put u London dobio dobre vesti, pošto se u tim vraća jedan od standardnih fudbalera.

Nakon što je u prošlom meču zbog povrede napustio teren, pred novu utakmicu sa Arsenalom u tim Crvene zvede se vraća Vujadin Savić. Kao što je to HotSport najavio pre nekoliko dana, defanzivac će i definitivno biti spreman za duel na „Emirejtsu“, pošto su medicinski testovi pokazali da je povreda prošlost.

Štoper je bez problema odradio trening sa ekipom, bez bola u zadnjoj loži, koja je bila razlog izlaska sa terena u prvom meču sa „tobdžijama“ na stadionu “ Rajko Mitić“.

Ostali igrači sa manjim problemima su u stroju: Le Taleku i Stojkoviću prijao je mini odmor, a desni bek je od starta sezone u julu, odigrao skoro dve hiljade minuta.

U kombinaciji za cetvrtak nije Milan Rodić, koji zbog crvenog kartona, zarađenog u prošlom meču, ne moze na megdan engleskom klubu, a najbliži ulozi levog beka je Marko Gobeljić.

Crveno-beli sutra u jutarnjim časovima čarter letom putuju u London, a uveče sledi trening na čuvenom stadionu “ Emirejts“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter