0
Evropske lige

MIHU ČEKA ‘PAKAO’: Navijači Intera u euforiji, ‘bikove’ iz Torina čeka krcat stadion

Objavljeno: 31.10.17 u 19:08

‘Đuzepe Meaca’ dugo nije bila popunjena do poslednjeg mesta na utakmicama Intera, ali bi od nedelje i to moglo da se promeni.

Inter ove sezone igra sjajno, jučerašnja pobeda na neugodnom gostovanju Veroni ponovo je vratila drugo mesto iza Napolija, a ispred Juventusa i sada je svima već jasno da će Inter ozbiljno konkurisati za titulu u Seriji A ove sezone.

A u tom poduhvatu će imati veliku podršku svojih navijača već u sledećem meču protiv Torina u nedelju u 12. kolu italijanskog šampionata.

Sa ‘čizme’ stižu informacije da je već danas prodato preko 65.000 ulaznica za meč protiv ‘bikova’ koje će na ‘Đuzepe Meaci’ predvoditi Siniša Mihajlović.

To znači da će gotovo sigurno stadion biti krcat, te da će svih (oko) 88.000 gledalaca biti uz ‘nero-azura’, što zaista dugo nije bio slučaj, kako u Seriji A, tako i u evropskim okvirima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter