5
Fudbal

12.11.16 World Cup Qualifier - European Group D - Wales v Serbia - Manager of Serbia Slavolijub Muslin

HOTSPORT SAZNAJE: Odbor za hitna pitanja raskida ugovor sa Muslinom, reprezentaciju preuzima bivši kapiten Partizana!

Objavljeno: 30.10.17 u 09:30

Kako je HotSport i ekskluzivno najavio, doći će do rastanka između Fudbalskog saveza Srbije i Slavoljuba Muslina.

Muslin je sa uspehom okončao kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, ali neće voditi reprezentaciju na Mundijal.

Još uvek se ne zna ko će odabrati putnike za Rusiju, ali je FS Srbije odlučio da u iduća dva prijateljska duela sa Južnom Korejom i Kinom selektor srpske reprezentacije bude Mladen Krstajić.

Kako saznaje HotSport, na sastanku Odbor za hitna pitanja FS Srbije, treba da verifikuje prekid saradnje sa selektorom, koji je obezbedio Svetsko prvenstvo u Rusiji i promoviše naslednika na određeno vreme, a onda do Nove godine da se ustoliči kormilar.

Ima nekoliko kandidata, ali jos nije izvesno rešenje bez obzira što se spominje kao prvi favorit Dragan Stojković. Piksi ima u Kini bogat ugovor od pet miliona evra po sezoni i on je validan do kraja 2020. godine.

0
0

5 Komentara

  1. Jel niko stvarno ne svata da je Piksi jedan od strvinara koji su opelješili Zvezdu i doveli je do dna i on sada da bude selektor reprenzetacije?Muslin je napokon koliko toliko unapredio standardnu iritirajuču formaciju 1-9-1 naših prethodnih selektora i sad noga .

    0
    0
    Odgovori
  2. Jednostavno se u Srbiji uspjeh ne prašta. Ovo je sramota šta se radi. Smjenjuju čovjeka jedinog zaslužnog za plasman na veliko takmičenje nakon puno godina i ko zna kada opet. Navijači su užas i sramota što ovo ne spriječe ili ne bojkotuju utakmice. Slično je bilo i sa Radomirom Antićem. Izgleda da je onaj ko se priphvati selektorskog mjesta u reprezentaciji Srbije totalna bidala ili poltron.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter